Sykettä Keski-Suomen maaseudulle

Keski-Suomen maaseudun uutiskirje

Keski-Suomen Leader-ryhmien uutiskirjeessä asiaa mm. Maaseudun Kasvupolusta, Viisarin ja JyväsRiihen teemahankkeista yhdistyksille ja mahtava uutinen: lisärahoitusta Keski-Suomeen!

Lue lisää


Onko teidän kylänne Älykkäin kylä 2020?

Ensitieto: Älykkäin kylä -kilpailussa innostetaan kyliä katsomaan tulevaisuuteen ja kehittämään palveluja – ottakaa haaste vastaan! Miten maaseudun palveluja voidaan parantaa ja innovatiivisuutta ja yhteistyötä lisätä?

Lue lisää


Lisää Leader-rahaa Keski-Suomeen jaettavaksi

Valtakunnallisesti 24 parhaiten työssään menestynyttä Leader-ryhmää saa lisärahoitusta maa- ja metsätalousministeriöltä. Lisäkehyksen jaossa arvioitiin ensimmäistä kertaa näin laajasti paikallisten Leder-ryhmien toiminnan vaikuttavuutta, laatua ja strategian mukaisen hanketoiminnan edistymistä.

Lue lisää


Haku Leader Viisarin Into-teemahankkeeseen 9.1.2018 saakka

Viisari hakee alahankkeita uudelle Into-teemahankkeelle 9.1.2018 mennessä. Alahankkeet voivat sisältää asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettuja kone- ja laitehankintoja ja/tai pieniä rakentamisen korjaus- ja kunnostustöitä.

Lue lisää


JyväsRiihen Kalustoa kylille ja Nuoret tekijät -teemahaut käynnistymässä

JyväsRiihi valmistee kahta uutta teemahanketta, joilla molemmilla on oma hakuaika. Molempiin haetaan toteuttajiksi kylissä toimivia yhdistyksiä. Nuoret tekijät -kehittämishankkeessa tuetaan nuorten osallistumista kylien toimintaan, ja Kalustoa kylille -investointihankkeessa tuetaan pieniä hankintoja.

Lue lisää


Eteenpäin haluavia maaseudun yrityksiä haetaan taas Kasvupolulle

Haku KasvuOpenin Maaseudun kasvupolulle on nyt auki. Yritysten toimialaa ei ole rajattu, tärkeintä on halu kasvaa ja päästä eteenpäin. Hae mukaan tai haasta hakemaan mukaan!

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje on ilmestynyt

Tuoreimmassa uutiskirjeessä asiaa mm. Sauli Niinistön Karstulan vierailusta, kokeilutuesta, valtakunnallisten koordinaatiohankkeiden päivästä, yristysrahoitusseminaarista, viestintätyöpajoista ja kylätaloilloista.

Lue lisää


Kokeilemalla selvität, lähteekö ideasi lentoon

Kokeilu on uusien tuotteiden, palveluiden tai toimintamallien suunnittelua, testaamista ja kehittämistä. Soveltuisiko kokeilutuki yrityksellesi?

Lue lisää


Tutustu uudistuneeseen Maaseutu.fi-sivustoon

Uudistunut maaseutu.fi-sivusto tarjoaa sulassa sovussa tarinoita ja tuhtia tietoa maaseutuohjelmasta.

Lue lisää


Sauli Niinistö vihki Karstulan tapahtumatorin käyttöön

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili 18.10. Keski-Suomessa maakuntavierailulla. Karstulassa Niinistö vihki käyttöön Karstulan tapahtumatorin, jonka rakentamiseen on myönnetty maaseuturahoitusta Leader Viisarin kautta.

Lue lisää


Seuraavat