Sykettä Keski-Suomen maaseudulle

Viisarilla uusi toimisto ja uudet tuulet

Elokuun alku on ollut mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa. Enpä olisi arvannut Jämsän seudulla POMO-ryhmän perustamisessa ja toiminnassa mukana ollessani, että toimintaryhmätyö kutsuu uudelleen.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun elokuun uutiskirje luettavissa

Uutiskirjeen otsikoissa mm. tunnelmat Euroopan maaseutuverkostotapaamisesta, Keski-Suomen maaseutugaala, Viisarin uudet toimitilat ja uusi toiminnanjohtaja, JyväsRiihen bussiretki, Maaseutukehityksen juhlavuoden hankepolkaisu, Vesurin syksyn tilaisuudet, Kalatalousaktivaattorin kuulumiset ja paljon muuta!

Lue lisää


Käyttökatko sähköisessä asioinnissa 25.8.–4.9.2017 – toimi näin

Maaseutuviraston tietojärjestelmissä ja sähköisen asioinnin palveluissa on käyttökatko 25.8. klo 16.15–4.9.2017. Muun muassa Hyrrä-asiointipalvelut eivät ole tuolloin käytettävissä.

Lue lisää


Eurooppalaista yhteistyötä ja hyviä käytäntöjä jalostettiin Keski-Suomessa

Euroopan maaseutuverkostot kokoontuivat 26.-29. kesäkuuta Keski-Suomeen. Tapaamiseen osallistui 60 osallistujaa 25 eri Euroopan maasta.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun kesäkuun uutiskirje on ilmestynyt

Uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita Keski-Suomen Leader-ryhmiltä

Lue lisääLaajakaistarahoituksen hakeminen maaseutuohjelmasta

Keski-Suomen ELY-keskuksessa on parhaillaan käynnissä yleishyödyllisten investointien hakujakso 31.10. saakka. Yleishyödyllisille investoinnille, kuten pienimuotoisen laajakaistan (ns. kyläverkon) rakentamiseen voi saada jopa 50 % tuen.

Lue lisää


20.6.2017 Viisarin Visiitti-opintomatkoilla on kierretty kouluja Suomessa ja edistetty taideyhteistyötä Kreetalla

Viisarin Visiitti-teemahankkeessa tehdään opintomatkoja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lue lisää


Keski-Suomi Roadshow oli mainio maakuntakierros

23 kuntaa, 10 päivää, 1840 kilometriä keskisuomalaisia teitä ja satoja tärkeitä kohtaamisia. Keski-Suomen maakuntaan kehittämisrahoitusta ja yritystukia myöntävät ELY-keskus ja Leader-ryhmät vierailivat kaikissa Keski-Suomen kunnissa kaksi viikkoa kestävällä kiertueella, joka starttasi Kyyjärveltä ja päättyi Jämsään.

Lue lisää


Sinisen biotalouden hankkeiden haku 14.7. mennessä

Maa- ja metsätalousministeriö avaa määräaikaisen hakumenettelyn sinisen biotalouden edistämiseksi. Hakemukset voivat liittyä vesialan kansainvälistymisen vauhdittamiseen, vesistömatkailun uusiin palvelukonsepteihin tai vesistöissä olevien ravinteiden ja energian kestävään hyödyntämiseen. Lue lisää hakumenettelystä

Lue lisää


Seuraavat