Ajankohtaiset uutiset

Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videoterveiset

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää


The Nordic-Baltic Rural and Maritime Award –kisa esimerkillisille hankkeille

Itämeren alueen maaseutuverkostot käynnistävät kisan alueen parhaiden hankkeiden löytämiseksi. Kyseessä voi olla mikä tahansa hanke tai investointi maaseutu- tai meri- ja kalatalousohjemasta, nykyiseltä tai edelliseltä ohjelmakaudelta.

Lue lisää


Vesuri-ryhmään haetaan hankesihteerin sijaista

Vesuri-ryhmä on paikallinen Leader-ryhmä, toiminta-alueeseen kuuluu Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia ja Petäjävesi.

Lue lisää


Haussa uudet koordinaatiohankkeet

Uusien valtakunnallisten kooordinaatiohankkeiden haku on käynnissä nyt.

Lue lisää


Meidän juttu Keskisuomalaisessa

Keskisuomalaisen "Meidän juttu" -palstalle yhdistystoimijat voivat kirjoittaa itse yhdistystoimintaan liittyviä juttuja. Mikäli yhdistyksellänne on esimerkiksi maaseutuhanke meneillään, niin sen toiminta voisi olla yksi vinkki kirjoitettavasta aiheesta.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje 1/2018 luettavissa

Keski-Suomen Leader-ryhmien uutiskirjeessä asiaa mm. maaseuturahoituksen hakuajoista vuonna 2018, kiinnostavia faktalukuja Leader-ryhmien rahoituksien vaikutuksista, muistutus hankkeiden ja yritystuen saajien seurantatatietojen jättämisestä.

Lue lisää


Keski-Suomen järjestökysely, vastausaikaa 31.1. saakka

Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry kerää sähköisellä kyselyllä tietoa keskisuomalaisista yhdistyksistä. Kysely on tarkoitettu toimialasta riippumatta kaikille järjestöille, yhdistyksille ja seuroille, joilla on toimintaa Keski-Suomen maakunnan alueella.

Lue lisää


Maaseutuohjelman toteutunut yritysrahoitus Keski-Suomessa vuonna 2017

Maaseutuohjelman yritysrahoituksen kokonaisrahoitus oli Keski-Suomessa vuonna 2017 yhteensä 12,8 miljoonaa euroa, josta ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien myöntämän tuen osuus oli 3,7 miljoonaa euroa ja yritysten yksityisen rahan osuus oli 9,1 miljoonaa euroa.

Lue lisää


Ajankohtaista maaseuturahoituksen hakuajoista vuonna 2018

Maaseuturahoituksen haku vuonna 2017 Leader-ryhmissä ja ELY-keskuksessa.

Lue lisää


Seurantatiedot jätettävä tammikuussa 2018

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettujen kehittämishankkeiden ja yritystukien saajien tulee ilmoittaa hankkeidensa seurantatiedot tammikuun 2018 loppuun mennessä Hyrrä-palvelussa.

Lue lisää


Seuraavat