Ajankohtaiset uutiset


Seurantatiedot jätettävä tammikuussa 2019

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettujen kehittämishankkeiden ja yritystukien saajien tulee ilmoittaa hankkeidensa seurantatiedot tammikuun 2019 loppuun mennessä Hyrrä-palvelussa.

Seurantatietojen toimittaminen tapahtuu Hyrrä-asiointipalvelussa osoitteessa https://hyrra.mavi.fi/login.html.

Nyt tallennetaan tiedot vuoden 2018 osalta. Tarkemmat ohjeet seurantatietojen tallentamisesta Hyrrään löytyvät kehittämishankkeista linkistä http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/165/article-25923 ja yritystuista linkistä http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/123/article-25923. Kehittämishankkeiden seurantatietojen sisällöistä kerrotaan tarkemmin ohjeessa tuensaajalle seurantatietojen toimittamisesta: http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/165/article-25993.

Toimi näin

  1. Tutustu ohjeeseen seurantatietojen toimittamisesta.
  2. Kirjaudu Hyrrään: https://hyrra.ruokavirasto.fi
  3. Valitse Hankkeet-välilehti.
  4. Valitse vasemmasta reunasta kohta Seurantatiedot.
  5. Lisää valikosta vuosi 2018.
  6. Merkitse luvulla viime vuoden tiedot. Jos olet merkinnyt toteuman jo aiemmille vuosille eikä se ole muuttunut, merkitse nolla.
  7. Tallenna tiedot ja lähetä käsiteltäväksi.

Leader Pirkan Helmi on tehnyt havainnollisen videon seurantatietojen toimittamisesta: katso video

Tuensaajan tulee ilmoittaa hankkeensa seurantatiedot vuosittain tammikuun loppuun mennessä. Seurantatietojen raportointijakso on yleensä kalenterivuosi. Raportointijakso voi olla myös lyhyempi, riippuen hankkeen aloittamisen tai päättymisen ajankohdasta. Viimeistään loppumaksun yhteydessä tulee seurantatiedot olla toimitettuna. Nyt seurantatietoja toimittavat ne hankkeet, joita on toteutettu vuoden 2018 aikana.

Seurantatietojen avulla arvioidaan maaseutuohjelman vaikuttavuutta ja sen tavoitteiden toteutumista.

Lisätiedot omasta Leader-ryhmästä


Palaa otsikoihin