Tapahtumat

16.2. Järvikalat markkinoille – sisävesikalastusta helpottavat työvälineet ja tavat -työpaja

Miten saada järvikalat markkinoille? Tervetuloa keskustelemaan aiheesta!

Lue lisää


6.3. Keski-SuomiON GO - Jotta voisimme hyvin

Maaseudun kasvua ja hyvinvointia tuetaan, jotta koko Keski-Suomi voisi hyvin. Tarjolla on rahoitusta ja ratkaisuja juuri sinulle, olit sitten yrittäjä, tilallinen tai asukas, joka haluaa tehdä kotipaikkakunnastaan entistä viihtyisämmin.

Lue lisää


Infotilaisuus tietosuoja-asetuksesta yhdistyksille Saarijärvellä, Jämsässä ja Jyväskylässä

Tiesitkö, että EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018 ja koskee myös yhdistyksiä? Asetus tuo mukanaan uusia velvollisuuksia rekisterien pitäjille ja tietojen käsittelijöille sekä uusia oikeuksia yksityishenkilöille, joiden tietoja on rekistereissä.

Lue lisää


20.2. JyväsRiihen hanke- ja yritystukien maksatuskoulutus Jyväskylässä

Miten maksuhakemus tehdään Hyrrässä? Mitä liitteitä pitää muistaa? Maksatuskoulutuksessa JyväsRiihen työntekijät neuvovat ja opastavat!

Lue lisää


8.2. alkaen Kyläreissuja Keuruulla

Kotona kylässä -hankkeen Kyläreissut starttaavat ihan pian! Reissuja varten hyppäämme bussiin Keuruun linja-autoasemalta torstai-iltaisin klo 17. Bussi vie meidät vuoroin kuhunkin hankekylään tutustumaan kylän elämään, ihmisiin ja yrityksiin. Lopuksi on aina luvassa kyläkaffet kiehtovine tarinoineen.

Lue lisää


5.3. Tuntematon rahoitus Jyväskylässä

Pk-yritysten julkinen yritysrahoitus ja henkilöstön kehittämispalvelut tutuksi.

Lue lisää


20.2. Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja Jyväskylä

Tilaisuus on suunnattu yrittäjille, kehittäjille, päättäjille ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Mukana päivässä ovat mm. Tuomas Kuhmonen Turun yliopistosta ja talk show’n vetäjänä Tony Melville.

Lue lisää


23.1. Järjestöjen tammistartti Äänekoskella

Järjestöjen tammistartissa myös rahoitusneuvontaa, paikalla Leader Viisarin edustaja kertomassa maaseuturahaston Leader-mahdollisuuksista.

Lue lisää


24.1. Ideoita ja Inspiraatioita Keuruulla

Tervetuloa kuulemaan mm. yrittäjä Olli Hyvärisen tarina kokeilutuen hyödyntämisestä ja maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuuksista kokeilujen kehittämisessä.

Lue lisää


18.1. Asiantuntija viestii -koulutus videon välityksellä

Miten hankkeista kannattaa viestiä? Missä näkyä ja kuulua, että viesti menee perille? Miten kapulakieltä voisi vähentää?

Lue lisää


Seuraavat