Tapahtumat


13.1.2018 Opintoretki palveleviin kyliin Pohjois-Pohjanmaalle

Lähde mukaan etsimään uudenlaisia ratkaisuja maaseudun lähipalveluiden yhteisölliseen tuottamiseen. Matkalla tarjoillaan käytännön vinkkejä palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen Pohjois-Pohjanmaalla viidestä kohdekylästä.

Opintoretki on tarkoitettu Kyläsuunnitelmalla eteenpäin -hankkeen ja Sykettä kylässä - hankkeisiin osallistuville kylätoimijoille.

Palveleviin kyliin kuuluvat:
Pirttikoski Pyhäjoella,
Alpua Vihannissa,
Markkuu Tyrnävällä,
Ruukki Siikajoella
Lumijoki.

Vierailemme kahdessa eri kohteessa; Alpualla ja Markkuussa. Osa kohdekylistä esitellään muissa kohteissa.Kyläyhdistysten edustajat kertovat, mikä on saanut heidät tarttumaan kylien palveluiden kehittämiseen, mitä kaikkea he ovat saavuttaneet ja millaisia haasteita heille on kehittämisessä tullut eteen
Matkaohjelma tarkentuu vielä marraskuun aikana.

Lähtö klo 7:00 Jyväskylästä. Opintoretkelle voi lähteä mukaan matkan varrelta (Saarijärvi, Kannonkoski). Paluu Jyväskylään noin klo 22:00 Tarkemmat lähtöajat matkareitin varrelle ilmoitetaan kun osallistujat on tiedossa.


Ilmoittaudu mukaan viim. 21.12.2017 mennessä: ilmoittautumislomake: https://goo.gl/forms/vE6JiqLjMtKPnFd83 


Osallistuminen opintoretkelle on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen on sitova. Hanke tarjoaa matkat, ohjelman ja iltapäiväkahvit. Omakustanteinen lounas Alpualla, 10,00 euroa maksetaan käteisellä bussissa. Varaa sopiva käteissumma mukaan. Paluumatkalla ruokailemme noin klo 18 omakustanteisesti Pyhäsalmella.

Opintomatka Palveleviin kyliin 13.1.2018 -esite

Lisätiedot: 
Reena Laukkanen-Abbey, puh. 0400 738205 toimisto@keskisuomenkylat.fi 
Ulla Teppo, puh. 050 3722779 ulla.teppo@jamki.fi 
Pirjo Ikäheimonen, puh 040 8681113 pirjo.ikaheimonen@jyvasriihi.fi

Opintoretken järjestävät Kyläsuunnitelmalla eteenpäin -hanke ja Sykettä kylässä - hanke.

Peruutusehdot
Matkan järjestämisestä aiheutuu kustannuksia, vaikka et pääsisikään tulemaan. Osallistumisilmoituksen voi kuluitta siirtää toiselle osallistujalle 11.1.2018 mennessä. Mikäli osallistuminen perutaan, laskutamme osallistujilta hankkeelle aiheutuneet kustannukset 35 e/ henkilö.

Palaa otsikoihin