Tapahtumat


Aitoja makuja ja aitoa yhteistyötä 11.12. Keuruulla

Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kick off, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari, Keski-Suomen Vuoden kylä ja Minimaaseutugaala järjestetään Keuruulla Hotelli Keurusselässä tiistaina 11.12.2018 klo 9.30 – 18.30. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 28.11.2018 mennessä.

Huom! Minimaaseutugaalapäivälliselle (klo 16.30 alkaen) varaukset/ilmoittautumiset suoraan hotellille numeroon 014 75 100 tai myynti@hotellikeurusselka.fi tunnuksella ”Keski-Suomen ruokaketjun gaalabuffet” viimeistään 28.11.2018 mennessä. Päivällisen hinta 20€ (sisältää alkoholittomat juomat), juoma 6€/lähiolut/-viiniannos.

Ohjelma

Klo 9.30
Ilmoittautuminen ja aamukahvit

Klo 10.00-12.00
Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kick off / Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnallisia Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuksia. Tilaisuuksissa kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja voidaan poimia sieltä sopivia paloja oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Klo 12.00-13.00
Aitoja makuja Keski-Suomesta -cocktailtarjoilut

Klo 13.00-15.30
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari

Klo 15.30-15.50
Keski-Suomen Vuoden kylän 2019 julkistaminen

Klo 15.50-16.15
Pieni tauko ja siirtyminen päivällissalin puolelle

Klo 16.15-18.30
Alkusanat ja alkumaljojen kohottaminen
Minimaaseutugaalapäivällinen
Monologi, Valtakunnan Virallinen Kylähullu Matti Hämäläinen

Lisätietoja:
Leena Pölkki
050 401 1894
leena.polkki(at)jamk.fi


Majoittuminen

Tarjoushinnat majoittujille sisältäen hotellimajoituksen (1vrk) lisäksi kylpylän & kuntosalin sekä aamiaisen:
Päähotellissa majoittuen 49 € /henkilö/2hh, 1hh-lisä 23 €/henkilö.
Lomahotellissa majoittuen 45 € /henkilö/2hh, 1hh-lisä 14 €/henkilö.
Huonevaraukset suoraan hotellista 014 75 100 tai myynti@hotellikeurusselka.fi
Tarjoushinnat voimassa tunnuksella ”Keski-Suomen ruokaketju”.

 

Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke (KEKO) yhteistyökumppaneidensa kanssa. Hankkeen rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.


Palaa otsikoihin