Tapahtumat


Ennakkotietoa: 26.5. Reissu luoviin yhteisöihin

Viisari ja Sykettä-viestintähanke järjestävät yhteisen reissupäivän, jossa tutustutaan Taiteen Wirtapiiri-hankkeen kohteisiin. Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriisi!

Huom! Matkan aikataulut ja ohjelma tarkentuvat kevään kuluessa, alla alustavaa ohjelmarunkoa.

Reissupäivän teemoina ovat luovuus ja yhteisöllisyys, joiden yhdistämisestä syntyviin tuloksiin pääsemme tutustumaan Taiteen Wirtapiiri-hankkeen kohteiden kautta. Taiteen Wirtapiiri on kolmivuotinen yhteisötaidehanke. Sen tavoitteena on luoda uudenlaisia viihtyvyysympäristöjä, ympäristötaideteoksia ja näyttelyitä pohjoisen Keski-Suomen neljän kunnan alueelle: Kinnulaan, Viitasaarelle, Pihtiputaalle ja Kivijärvelle.

Lauantaina 26.5.2018 on alustavasti suunnitelmana tutustua seuraaviin kohteisiin:

Reissubussi starttaa Saarijärveltä klo 10.00, reitti: Saarijärvi - Äänekoski - Lintulahti/ Konginkangas - Niinilahti - Viitasaari - Pihtipudas - Rönnynkylä. Paluu samaa reittiä takaisin, joten mahdollisuus on hypätä myös väliltä kyytiin. Paluu Saarijärvelle n. klo 17.30 - 18.00.

Reissu on maksuton ja avoin kaikille. Keittolounasta (omakustanteinen) tarjolla Niinilahdella.

Matkaohjelma on alustava ja siihen tulee tarkennuksia ja mahdollisia muutoksia kevään mittaan.

Voit halutessasi ilmoittautua jo nyt kiinnostuksestasi matkaa kohtaan, jolloin laitamme sinulle viestiä ohjelman yms. tarkentuessa. Laita tällöin sähköpostia osoitteeseen viisari(at)saarijarvi.fi.

Lisätietoja matkasta antaa Viisarin väki (tarkat yhteystiedot), sähköpostitse viisari(at)saarijarvi.fi.
Palaa otsikoihin