Tapahtumat


Hygge & Heritage -seminaari 18.-20.11. Petäjävedellä ja Korpilahdella

Sukella paikalliskulttuuriin ja Unescon maailmanperintöön Keski-Suomessa Hygge & Heritage-seminaarissa marraskuussa!


Paikalliskulttuuri ja Unescon maailmanperintö vahvistavat ja tukevat toisiaan. Hygge&Heritage –seminaarissa marraskuussa nostetaan esiin uusia tapoja jakaa maailmanperintöä ja paikallista kulttuuria ja osaamista. Toivomme mukaan paikallisia sekä kansainvälisiä toimijoita. Local is global eli paikallisuus ja kansainvälisyys kulkevat nyt käsi kädessä Keski-Suomessa.

Hygge & Heritage -seminaari on Petäjävedellä ja Korpilahdella 18.- 20.11. 2018.

Lähde mukaan jakamaan kokemuksiasi maailmanperinnön, paikallisten toimijoiden ja matkailun onnistuneista yhteishankkeista. Ilmoittautuminen Maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin -hankkeen Hygge and Heritage -päättöseminaariin 

https://www.lyyti.in/Hygge__Heritage__World_Heritage_and_Local_Services_7463

Hygge_heritage_seminaari

Marraskuun seminaarin kohderyhmänä ovat Unesco -kohteiden tuomasta vetovoimasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet matkailu-, kulttuuri-  ja muut toimijat Suomessa ja maailmalla. Osallistujat pääsevät tutustumaan, verkostoitumaan, vaihtamaan kokemuksia ja näkemyksiä sekä vahvistamaan käytännön yhteistyötä muiden maailmanperintökohteiden vaikutuspiirissä toimivien kanssa. 

Päivien aikana myös nautitaan marraskuun tunnelmasta, pimeydestä ja hiljaisuudesta sekä sukelletaan alueen kulttuuriperintöön. Tutustumiskohteina Unescon maailmanperintökohteet Petäjäveden vanha kirkko ja Struven ketjun Oravivuoren piste Korpilahdella sekä paikalliset kohteet Hakamaan lammastilasta Tikkalan Unesco-kouluun.

Paikalliset toimijat tuottavat majoitus- ja ruokapalvelut yhteistyössä ja yhteisvoimin Korpilahdella ja Petäjävedellä.

Lisää tietoa seminaarista http://hygge-and-heritage-seminar.humak.fi/

hyggeheritage@humak.fi

Annamari Maukonen p. 0400 349218Palaa otsikoihin