Tapahtumat


Maatalouden uusimman ympäristötiedon vaihtopäivät 12.-13.2. Jyväskylässä

Maatalouden uusiman ympäristötiedon vaihtopäivät kokoaa taas yhteen kaikki teeman parissa työskentelevät verkostoitumaan ja jakamaan tietoa. Päivillä keskeisenä teeman ovat keskustelut uuden rahoituskauden teemoista.

Tilaisuudessa käydään keskusteluja tulevasta EU:n rahoituskaudesta, hankevetäjät tapaavat sparrauksen merkeissä ja tieto vaihtuu maatalouden ympäristötyön parissa toimivien välillä. Tilaisuuden toinen päivä on kansainvälinen ja tarjoaa maatalouden ympäristötyöhön näkökulmia Euroopan parlamentista tilatasolle saakka. Paikalle odotetaan 300 osallistujaa hallinnosta, hanketoimijoista, neuvojista, tutkijoista ja muista maatalouden ympäristötyötä tekevistä.

Ympäristötiedon vaihtopäivät Jkl2019

Tilaisuuden työpajat ovat osa EU:n vuosien 2021-2027 yhteisen maatalouspolitiikan (CAP) suunnittelua (#uusiCAP). Työpajoissa käyty keskustelu kootaan maa- ja metsätalousministeriön asettamien politiikkaa valmistelevien ryhmien tueksi. Työpajatyöskentely rakentuu ilmoittautumisen yhteydessä vastattavan ennakkokyselyn tuloksista.  Ennakkokyselyn väittämät on rakennettu maatalouden ympäristöasioita käsittelevien arviointitutkimusten pohjalta. Ennakkokyselyyn kannattaa vastata, vaikkei pääsisikään osallistumaan tilaisuuteen. 

Tilaisuuden ilmoittautuminen on avattu. Ennen ilmoittautumista kannattaa tutustua ohjelmaan ja ilmoittautumisohjeeseen. Suora ilmoittautumislinkki löytyy myös täältä<https://www.lyyti.in/vaihtopaivat2019>.

Tilaisuuden ensimmäisenä päivänä (12.2.) järjestetään Ratkaisujen tori, jossa hankkeet voivat esitellä toimintaansa ja hankkeen tuloksia tilaisuuden osallistujille. Erillisen ilmoittautumislomakkeen<https://www.lyyti.fi/questions/624499e08b> kautta hankkeet voivat kertoa kiinnostuksesta osallistua hanketorille. Tapahtumaa valmisteleva työryhmä valitsee tarvittaessa tulleiden ilmoittautumisten joukosta hankkeet siten, että maatalouden ympäristöasiat tulevat monipuolisesti esitellyiksi tilarajoite huomioiden.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen


Palaa otsikoihin