Tapahtumat


18.4. Keski-Suomen torikokous

Keski-Suomen torikokous järjestetään Jyväskylän Paviljongissa keskiviikkona 18.4. klo 12–18. Mukana torilla myös Keski-Suomen Leader-ryhmät ja maaseuturahoituksen mahdollisuudet.

Lue lisää


Ennakkotietoa: 26.5. Reissu luoviin yhteisöihin

Viisari ja Sykettä-viestintähanke järjestävät yhteisen reissupäivän, jossa tutustutaan Taiteen Wirtapiiri-hankkeen kohteisiin. Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriisi!

Lue lisää


3.4. Tuloa ja hyvää oloa luonnosta -seminaari Konnevedellä

Erittäin monipuolinen luontomatkailuseminaari Etelä-Konnevedellä 3.4.

Lue lisää


Viestintätyöpaja: opi tekemään mainos ilmaisohjelmalla

Apua! Pitäisi tehdä mainos ja infograafi, mutta ei ole rahaa, eikä omat taidot riitä sen tekemiseen. Nyt voit oppia tekemään ne itse helposti ja nopeasti, kun osallistut Canva-työpajaan.

Lue lisää


Alueelliset elinvoimapajat Keski-Suomessa

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt ja järjestöpalvelut järjestävät Keski-Suomen maakunnassa seitsemällä alueella elinvoimapajoja yhteistyössä alueiden eri toimijoiden ja kuntien kanssa.

Lue lisää


Infotilaisuus tietosuoja-asetuksesta yhdistyksille Jämsässä ja Jyväskylässä

Tiesitkö, että EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018 ja koskee myös yhdistyksiä? Asetus tuo mukanaan uusia velvollisuuksia rekisterien pitäjille ja tietojen käsittelijöille sekä uusia oikeuksia yksityishenkilöille, joiden tietoja on rekistereissä.

Lue lisää


16.2. Järvikalat markkinoille – sisävesikalastusta helpottavat työvälineet ja tavat -työpaja

Miten saada järvikalat markkinoille? Tervetuloa keskustelemaan aiheesta!

Lue lisää


6.3. Keski-SuomiON GO - Jotta voisimme hyvin

Maaseudun kasvua ja hyvinvointia tuetaan, jotta koko Keski-Suomi voisi hyvin. Tarjolla on rahoitusta ja ratkaisuja juuri sinulle, olit sitten yrittäjä, tilallinen tai asukas, joka haluaa tehdä kotipaikkakunnastaan entistä viihtyisämmin.

Lue lisää


20.2. JyväsRiihen hanke- ja yritystukien maksatuskoulutus Jyväskylässä

Miten maksuhakemus tehdään Hyrrässä? Mitä liitteitä pitää muistaa? Maksatuskoulutuksessa JyväsRiihen työntekijät neuvovat ja opastavat!

Lue lisää


8.2. alkaen Kyläreissuja Keuruulla

Kotona kylässä -hankkeen Kyläreissut starttaavat ihan pian! Reissuja varten hyppäämme bussiin Keuruun linja-autoasemalta torstai-iltaisin klo 17. Bussi vie meidät vuoroin kuhunkin hankekylään tutustumaan kylän elämään, ihmisiin ja yrityksiin. Lopuksi on aina luvassa kyläkaffet kiehtovine tarinoineen.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat