Tapahtumat


18.1. Asiantuntija viestii -koulutus videon välityksellä

Miten hankkeista kannattaa viestiä? Missä näkyä ja kuulua, että viesti menee perille? Miten kapulakieltä voisi vähentää?

Lue lisää


21.1. Some-videoinnin kurssi Äänekoskella

Tee laadukkaita videoita itse! Suunnittele, leikkaa, lisää ääntä ja tekstitystä helposti, julkaise fiksusti. Hanki huomiota asiallesi!

Lue lisää


1.2.2018 LuoKSe-hankkeen luontopolku -loppufoorumi

Luontolähtöisiä palveluita Keski-Suomesta -tiedonvälityshanke on tulossa maaliinsa. Tervetuloa ajankohtaisten Green Care -teemojen äärelle loppufoorumiin.

Lue lisää


13.1.2018 Opintoretki palveleviin kyliin Pohjois-Pohjanmaalle

Lähde mukaan etsimään uudenlaisia ratkaisuja maaseudun lähipalveluiden yhteisölliseen tuottamiseen. Matkalla tarjoillaan käytännön vinkkejä palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen Pohjois-Pohjanmaalla viidestä kohdekylästä.

Lue lisää


29.11. Maaseudun yritysten rahoitusseminaari Helsingissä

Mielenkiintoinen ja ajankohtainen ohjelmasisältö maaseudulla toimivien kehityshakuisten yritysten rahoituksesta. Mitä eri rahoitusinstrumentteja maaseudulla toimiville yrityksille on nyt käytössä?

Lue lisää


1.11. Maaseutuohjelman valtakunnallisten- ja koordinaatiohankkeiden tuloksia ja kuulumisia Helsingissä

Maaseutuohjelman valtakunnalliset kehittämishankkeet ja koordinaatiohankkeet ovat tehneet töitä jo pitempään. Nyt on tullut hyvä hetki käydä läpi, mitä maaseutuohjelman valtakunnallisissa välineissä tapahtuu ja mitä vaikuttavuutta niillä on ollut.

Lue lisää


Visuaalinen viestintä haltuun älykännykällä -työpajat

Visuaalisen viestinnän työpajat on tarkoitettu kaikille maaseudun yhdistyksille, yrityksille, hanketoimijoille, kehittäjille ja kiinnostuneille. Työpajat järjestetään Toivakassa, Jyväskylässä, Viitasaarella ja Jämsässä.

Lue lisää


Toimijatapaamiset kylätaloja ja kokoontumispaikkoja ylläpitäville

Kudo ja värisytä verkkoja muiden kylien kokoontumistilojen kanssa! Verkostotapaaminen kylätalo- ja kokoontumispaikkojen toimijoille Muuramessa, Karstulassa, Hankasalmella ja Keuruulla!

Lue lisää


6.-7.-10. Leader ja Valtakunnallinen kylähullu mukana Keksintöjen viikolla

Maaseudulla tarvitaan kekseliäisyyttä ja idenikkareita! Onko sinulla mielessäsi idea tai keksintö, johon tarvitsisit rahoitusta?

Lue lisää


30.9. Hankeretki Toivakkaan ja Rutalahteen

Lähde retkelle Toivakkaan ja Rutalahteen aidoille kylämarkkinoille! Leaderin 20-vuotisen toiminnan kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Maaseutukehityksen alueella Toivakassa ja Leivonmäen Rutalahdessa.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat