Sykettä Keski-Suomen maaseudulle

Laajakaistarahoituksen hakeminen maaseutuohjelmasta

Keski-Suomen ELY-keskuksessa on parhaillaan käynnissä yleishyödyllisten investointien hakujakso 31.10. saakka. Yleishyödyllisille investoinnille, kuten pienimuotoisen laajakaistan (ns. kyläverkon) rakentamiseen voi saada jopa 50 % tuen.

Lue lisää


20.6.2017 Viisarin Visiitti-opintomatkoilla on kierretty kouluja Suomessa ja edistetty taideyhteistyötä Kreetalla

Viisarin Visiitti-teemahankkeessa tehdään opintomatkoja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lue lisää


Keski-Suomi Roadshow oli mainio maakuntakierros

23 kuntaa, 10 päivää, 1840 kilometriä keskisuomalaisia teitä ja satoja tärkeitä kohtaamisia. Keski-Suomen maakuntaan kehittämisrahoitusta ja yritystukia myöntävät ELY-keskus ja Leader-ryhmät vierailivat kaikissa Keski-Suomen kunnissa kaksi viikkoa kestävällä kiertueella, joka starttasi Kyyjärveltä ja päättyi Jämsään.

Lue lisää


Sinisen biotalouden hankkeiden haku 14.7. mennessä

Maa- ja metsätalousministeriö avaa määräaikaisen hakumenettelyn sinisen biotalouden edistämiseksi. Hakemukset voivat liittyä vesialan kansainvälistymisen vauhdittamiseen, vesistömatkailun uusiin palvelukonsepteihin tai vesistöissä olevien ravinteiden ja energian kestävään hyödyntämiseen. Lue lisää hakumenettelystä

Lue lisää


Keski-Suomi Roadshow 29.5.-9.6.2017

Kiertueella kierretään kaikki Keski-Suomen kunnat ja puhutaan reilusti landea! Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Huomioi Hyrrän pidempi käyttökatko 25.8.-4.9.

Maaseutuvirasto tiedottaa: Sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kokonaan suljettuna 25.8.-4.9.2017 välisen ajan teknisten korjauksien vuoksi. Katkon aikana ei pysty jättämään maksuhakemuksia eikä uusia hakemuksia.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje on ilmestynyt

Keski-Suomen maaseudun uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita maaseudun kehittämisestä Keski-Suomessa.

Lue lisää


29.5.-9.6. Keski-Suomi Roadshow –kuntakiertue

Kiertueella kierretään jokaisessa keskisuomalaisessa kunnassa ja puhutaan maaseudusta ja sen kehittämisestä. Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Hanketoimijan käsikirja ladattavissa pdf-muodossa

Hanketoimijan käsikirjaan on koottu kaikki tärkeä tieto maaseutuohjeman hankkeiden toteuttajille.

Lue lisää


Maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arviointi käynnissä - vastaa kyselyyn

Keski-Suomen Leader-ryhmät ja Sykettä-viestintähanke ovat käynnistäneet Keski-Suomen maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arvioinnin. Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Lue lisää


Edelliset Seuraavat