Ajankohtaiset uutiset

Rahoitus valokeilassa yritysten seminaarissa - katso tallenne

Maaseudulla sijaitsevien kasvu- ja kehityshakuisten yritysten erääksi haasteeksi koettu rahoituksen saatavuus nostettiin esille 29.11.2017 Yritysten rahoitusseminaarissa Helsingissä. Katso videotallenne!

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmät toivottavat hyvää joulua

Taas on se aika vuodesta, kun haluamme Keski-Suomen Leader-ryhmien puolesta kiittää kaikkia hallitusjäseniä, hanketoimijoita, maaseudun kehittäjiä sekä muita yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Oheisen kuvan myötä toivotamme jokaiselle leppoisaa joulua ja idearikasta uutta vuotta.

Lue lisää


Haussa ideoita kansainvälisen osaamisen ja kasvuhakuisten toimialojen vauhdittamiseen

Onko sinulla idea, miten maaseutua pitäisi kehittää? Syntyisikö ideasta hanke, joka voisi toimia valtakunnan laajuisesti?

Lue lisää


Sykettä Keski-Suomen maaseudulle -lehti nostaa esiin yritys- ja hanketarinoita

Juuri ilmestyneessä Sykettä Keski-Suomen maaseudulle –lehdessä suunvuoron saavat mainiot yritykset ja toimijat, jotka pitävät keskisuomalaisen maaseudun elinvoimaisena ja houkuttelevana.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun uutiskirje

Keski-Suomen Leader-ryhmien uutiskirjeessä asiaa mm. Maaseudun Kasvupolusta, Viisarin ja JyväsRiihen teemahankkeista yhdistyksille ja mahtava uutinen: lisärahoitusta Keski-Suomeen!

Lue lisää


Onko teidän kylänne Älykkäin kylä 2020?

Ensitieto: Älykkäin kylä -kilpailussa innostetaan kyliä katsomaan tulevaisuuteen ja kehittämään palveluja – ottakaa haaste vastaan! Miten maaseudun palveluja voidaan parantaa ja innovatiivisuutta ja yhteistyötä lisätä?

Lue lisää


Lisää Leader-rahaa Keski-Suomeen jaettavaksi

Valtakunnallisesti 24 parhaiten työssään menestynyttä Leader-ryhmää saa lisärahoitusta maa- ja metsätalousministeriöltä. Lisäkehyksen jaossa arvioitiin ensimmäistä kertaa näin laajasti paikallisten Leder-ryhmien toiminnan vaikuttavuutta, laatua ja strategian mukaisen hanketoiminnan edistymistä.

Lue lisää


Haku Leader Viisarin Into-teemahankkeeseen 9.1.2018 saakka

Viisari hakee alahankkeita uudelle Into-teemahankkeelle 9.1.2018 mennessä. Alahankkeet voivat sisältää asukkaiden yhteiseen käyttöön tarkoitettuja kone- ja laitehankintoja ja/tai pieniä rakentamisen korjaus- ja kunnostustöitä.

Lue lisää


JyväsRiihen Kalustoa kylille ja Nuoret tekijät -teemahaut käynnistymässä

JyväsRiihi valmistee kahta uutta teemahanketta, joilla molemmilla on oma hakuaika. Molempiin haetaan toteuttajiksi kylissä toimivia yhdistyksiä. Nuoret tekijät -kehittämishankkeessa tuetaan nuorten osallistumista kylien toimintaan, ja Kalustoa kylille -investointihankkeessa tuetaan pieniä hankintoja.

Lue lisää


Eteenpäin haluavia maaseudun yrityksiä haetaan taas Kasvupolulle

Haku KasvuOpenin Maaseudun kasvupolulle on nyt auki. Yritysten toimialaa ei ole rajattu, tärkeintä on halu kasvaa ja päästä eteenpäin. Hae mukaan tai haasta hakemaan mukaan!

Lue lisää


Edelliset Seuraavat