Sykettä Keski-Suomen maaseudulle

Leader mahdollistaa monia nuorisohankkeita Keski-Suomessa

Keski-Suomen maaseudun uutiskirjeessä esillä ovat tällä kertaa maaseudun nuoret tekijät. Monet nuorten ideat lisäävät elinvoimaa ja tekevät keskisuomalaisesta maaseudusta elävämmän. Leader-rahoitus on mahdollistanut nuorille toimintaa, harrastepaikkoja ja jopa investointeja.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseutugaalassa juhlittiin maaseutua ja palkittiin sen tekijöitä

Viidettä kertaa järjestetty Keski-Suomen Maaseutugaala vietettiin Saarijärven Kylpylähotelli Summassaaressa 8.9. Maaseutugaala saattoi yhteen maaseudun toimijat: maataloudenharjoittajat, yritykset, yhteisöt, organisaatiot ja asukkaat yhdessä juhlistamaan arvokasta maaseutua.

Lue lisää


Videovinkkejä yritysryhmähankkeesta

Yrittäjä! Kiinnostaisiko sinua kehittää samaan aikaan omaa yritystä ja tehdä muiden yritysten kanssa yhteistä kehittämistyötä esimerkiksi luomalla yritysten yhteisiä tuotteita?

Lue lisää


Maaseutuparlamentti kokosi maaseutukysymysten äärelle

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetty valtakunnallinen maaseutuparlamentti kokosi Leppävirralle reilut 800 osallistujaa eri puolilta Suomea keskustelemaan maaseudusta ja sen arkisista kysymyksistä sekä pohtimaan tulevaisuuden näkymiä.

Lue lisää


Viisarilla uusi toimisto ja uudet tuulet

Elokuun alku on ollut mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa. Enpä olisi arvannut Jämsän seudulla POMO-ryhmän perustamisessa ja toiminnassa mukana ollessani, että toimintaryhmätyö kutsuu uudelleen.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun elokuun uutiskirje luettavissa

Uutiskirjeen otsikoissa mm. tunnelmat Euroopan maaseutuverkostotapaamisesta, Keski-Suomen maaseutugaala, Viisarin uudet toimitilat ja uusi toiminnanjohtaja, JyväsRiihen bussiretki, Maaseutukehityksen juhlavuoden hankepolkaisu, Vesurin syksyn tilaisuudet, Kalatalousaktivaattorin kuulumiset ja paljon muuta!

Lue lisää


Käyttökatko sähköisessä asioinnissa 25.8.–4.9.2017 – toimi näin

Maaseutuviraston tietojärjestelmissä ja sähköisen asioinnin palveluissa on käyttökatko 25.8. klo 16.15–4.9.2017. Muun muassa Hyrrä-asiointipalvelut eivät ole tuolloin käytettävissä.

Lue lisää


Eurooppalaista yhteistyötä ja hyviä käytäntöjä jalostettiin Keski-Suomessa

Euroopan maaseutuverkostot kokoontuivat 26.-29. kesäkuuta Keski-Suomeen. Tapaamiseen osallistui 60 osallistujaa 25 eri Euroopan maasta.

Lue lisää


Keski-Suomen maaseudun kesäkuun uutiskirje on ilmestynyt

Uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita Keski-Suomen Leader-ryhmiltä

Lue lisääEdelliset Seuraavat