Hankerekisteri

Maaseutuohjelman hankkeet Keski-Suomessa

Hankerekisteriin on koottu Keski-Suomessa toimivien Leader-ryhmien ja Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoittamat kehittämishankeet ja Leader-ryhmien yritystuet. Hankerekisterin tietojen oikeellisuudesta vastaa rahoittaja.

Aitomaaseutu.fi-sivustolla on tarkemmat kuvaukset ja yhteystiedot Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoittamista kehittämishankkeista ohjelmakaudella 2014-2020.

Maaseutuviraston valtakunnalliseen hankerekisteriin on koottu kaikki maaseutuohjelman hankkeet ja yritystuet ohjelmakaudella 2014-2020.

Leader-karttaan on koottu Keski-Suomen Leader-ryhmien rahoittamat kehittämishankkeet ja yritystuet ohjelmakaudella 2014-2020. Kartan avulla on mahdollista tutustua hankkeisiin esimerkiksi alueittan tai paikkukunnittain.


2. Veikkolan peruskorjaus

Toteuttaja: Jukojärven Veikot ry

Tuen muoto: Yleishyödyllinen hanketuki

Rahoittaja: Vesuri-ryhmä ry

Toteutusvaihe: Päättynyt

Rahoitusohjelma: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020

Hanketyyppi: Yleishyödyllinen investointihanke

Toteutusalue: Keuruu

Kustannusarvio: 33 330,00

Julkinen tuki: 50 %

Kuvaus:
 

Hankkeella peruskorjataan vuonna 1096 valmisteuneen seurantalo Veikkolan Sali, erityisesti parannetaan ilmanvaihtoa, akustiikkaa ja valaistusta. Talon ikkunan puitteen maalataan ja eteiseen tehdään pieniä parannuksia. Lisäksi talo liitetään kunnalliseen viemäriverkkoon ja pellettipoltin uusitaan.

Yhteystiedot:
Jukojärven Veikot ry, Risto Siltanen