Hankerekisteri

Maaseutuohjelman hankkeet Keski-Suomessa

Hankerekisteriin on koottu Keski-Suomessa toimivien Leader-ryhmien ja Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoittamat kehittämishankeet ja Leader-ryhmien yritystuet. Hankerekisterin tietojen oikeellisuudesta vastaa rahoittaja.

Aitomaaseutu.fi-sivustolla on tarkemmat kuvaukset ja yhteystiedot Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoittamista kehittämishankkeista ohjelmakaudella 2014-2020.

Maaseutuviraston valtakunnalliseen hankerekisteriin on koottu kaikki maaseutuohjelman hankkeet ja yritystuet ohjelmakaudella 2014-2020.

Leader-karttaan on koottu Keski-Suomen Leader-ryhmien rahoittamat kehittämishankkeet ja yritystuet ohjelmakaudella 2014-2020. Kartan avulla on mahdollista tutustua hankkeisiin esimerkiksi alueittan tai paikkukunnittain.


BMX-rata

Toteuttaja: CC Picaro ry

Tuen muoto: Yleishyödyllinen hanketuki

Rahoittaja: JyväsRiihi ry

Toteutusvaihe: Käynnissä

Rahoitusohjelma: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020

Hanketyyppi: Yleishyödyllinen investointihanke

Toteutusalue: Laukaa

Kustannusarvio: 51 827

Julkinen tuki: 50 %

Kuvaus:
Laukaan kunta rakentaa vuoden 2015 aikana BMX radan perusosan ja antaa sen CC Picaron käyttöön pitkäaikaisella sopimuksella. Perusrata saadaan käyttöön kesällä 2015, ja se tarkoittaa rataosuutta ilman lähtökoroketta, rakennuksia, sekä teknisiä ratkaisuja. CC Picaro sitoutuu rakentamaan radalle sen BMX-käytön vaatimat toiminnot v. 2015 - 2016 aikana, jota varten tarvitaan hankkeelle tukea. Rata on toimilaitteineen kaikkien halukkaiden käytettävissä ilman käyttömaksuja. Kilpailuissa osanottomaksut määräytyvät vallitsevan käytännön mukaisesti (Suomen Pyöräilyunioni) ja ne ovat kaikille samansuuruiset.

Yhteystiedot:
www.ccpicaro.net