JyväsRiihen ajankohtaista

Visuaalinen viestintä haltuun älykännykällä -työpajat

Visuaalisen viestinnän työpajat on tarkoitettu kaikille maaseudun yhdistyksille, yrityksille, hanketoimijoille, kehittäjille ja kiinnostuneille. Työpajat järjestetään Toivakassa, Jyväskylässä, Viitasaarella ja Jämsässä.

Lue lisää


Kylässä talossa Muuramen nuorisoseurantalolla 30.10.

Kudo ja värisytä verkkoja muiden kylien kokoontumistilojen kanssa! Verkostotapaaminen kylätalo- ja kokoontumispaikkojen toimijoille Muuramessa, Karstulassa, Hankasalmella ja Keuruulla!

Lue lisää


Kysely yhdistyksille!

Olisiko yhdistyksellänne tarvetta pieniin hankintoihin, rakentamiseen tai vaikka innostusta nuoren palkkaamiseen?

Lue lisää

 

JyväsRiihen uutiskirje ilmestyi

JyväsRiihen syksyn ensimmäinen uutiskirje on julkistettu. Tarjolla mm. tietoa rahoitusklinikoista, hallituksen aikatauluista ja mukavia hankeuutisia!

Lue lisää


JyväsRiihen rahoitusklinikat yrittäjille ja yhdistyksille

Tule keskustelemaan omasta hankeideastasi, sen eteenpäin viemisestä ja rahoitusmahdollisuuksista JyväsRiihen rahoitusklinikoille!

Lue lisää


Luontoliikuntaa hankeretkellä

JyväsRiihen järjestämällä Kimpsu-teemahankkeen retkellä vierailtiin kolmessa kohteessa: Vesangan frisbeegolfradalla Jyväskylässä, Muuramen seurakunnan luontopolulla ja Hangasjärven retkikämpällä Korpilahdella.

Lue lisää


Retkelle mukaan!

Tule kuulemaan toteuttajien kokemuksia teemahankkeesta!

Lue lisää


Eurooppalaista yhteistyötä ja hyviä käytäntöjä jalostettiin Keski-Suomessa

Euroopan maaseutuverkostot kokoontuivat 26.-29. kesäkuuta Keski-Suomeen. Tapaamiseen osallistui 60 osallistujaa 25 eri Euroopan maasta.

Lue lisää


JyväsRiihen uutiskirje täynnä hankekuulumisia ja tapahtumia

Ennen kesälomia riittää tapahtumia, JyväsRiihi kiertää Roadshown mukana kaikki alueen kunnat. Leader-rahoitusta on vielä tarjolla, varaa aika hakuneuvontaan. Ohjausaikoja on tarjolla kesä - ja heinäkuussa.

Lue lisää


Vesangassa koko kylä juhli uutta frisbeegolf-rataa

Kaikille avoin ja maksuton frisbeegolfrata avattiin Eurooppa-päivänä 9.5. Jyväskylän Vesangassa. Koulun siivouspäivän yhteydessä pidettyihin avajaisiin osallistui toistasataa koululaista ja heidän vanhempiaan. Radan avausnauhan leikkasivat koulun oppilaskunnan edustajat.

Lue lisää


Seuraavat