JyväsRiihen ajankohtaista

Kansainvälistä verkostoitumista Belgiassa

Maa­seu­tu­ver­kos­to­pal­ve­lut vah­ven­net­tu­na Ma­vin, Jy­väs­Rii­hen ja MMM:n edus­ta­jil­la ver­kos­toi­tui hel­mi­kuus­sa Brys­se­lis­sä toi­mi­viin kan­sain­vä­li­siin ja suo­ma­lai­siin toi­mi­joi­hin sekä Bel­gi­an Val­lo­ni­an maa­seu­tu­ver­kos­tos­sa toi­mi­viin kol­le­goi­hin.

Lue lisää


JyväsRiihen uutiskirje 2/2018 on ilmestynyt

Uutiskirjeestä pääset lukemaan mm. JyväsRiihen uudesta hallituksesta ja jäsenmaksuista. Lisäksi uutiskirjeestä löytyy mielenkiintoinen yritystarina Puukabinetista sekä muistutuksia ajankohtaisista tapahtumista, kuten Kampsu-teemahankkeen hanketreffeistä.

Lue lisää


JyväsRiihen yleiskokouksessa valittiin hallitus

JyväsRiihen yleiskokous valitsi maaliskuun lopulla yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2018. Lisäksi yleiskokous hyväksyi yhdistyksen vuoden 2017 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen ja vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2018.

Lue lisää


Kampsu-hankkeen tuloksia hanketreffeillä

Tervetuloa kuulemaan teemahankkeen tuloksia, ideoimaan uutta ja verkostoitumaan!

Lue lisää


JyväsRiihen yleiskokous

Tervetuloa yhdistyksen yleiskokoukseen keskiviikkona 28.3.2018

Lue lisää


Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videoterveiset

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Valtakunnallinen kampanja nostaa esiin maaseuturahaston merkitystä.

Lue lisää


Sinustako JyväsRiihen hallitusjäsen?

Maaliskuun lopussa valitaan JyväsRiihen hallitus vuodelle 2018. Tänä vuonna haemme erovuoroisten tilalle edustajia mm. Jyväskylästä, Uuraisilta ja Muuramesta.

Lue lisää


JyväsRiihen tilaisuudet keväällä 2018

JyväsRiihen kevät sisältää useita mielenkiintoisia tilaisuuksia, jotka on nyt koottu yhteen aukeamaan. Luvassa on mm. Keski-SuomiON GO-tilaisuus, yritystukiklinikoita ja työpaja grafiikka- ja kuvankäsittelyohjelma Canvasta. Tervetuloa!

Lue lisää


16.2.2018 Yleishyödyllisten hankkeiden käsittelykatko voimaan 17.2.2018 alkaen.

Vuoden 2018 osalta loppuvuoden rahoitus varataan yritystukiin ja elinkeinollisiin yhteistyöhankkeisiin. Yritystukien haku on edelleen jatkuva. Yleishyödyllisiä hankkeita käsitellään seuraavan kerran loppusyksyllä 2018

Lue lisää


6.3. Keski-SuomiOn Go - Jotta voisimme hyvin

Maaseudun kasvua ja hyvinvointia tuetaan, jotta koko Keski-Suomi voisi hyvin. Tarjolla on rahoitusta ja ratkaisuja juuri sinulle, olit sitten yrittäjä, tilallinen tai asukas, joka haluaa tehdä kotipaikkakunnastaan entistä viihtyisämmin.

Lue lisää


Seuraavat