JyväsRiihen ajankohtaista

Pelimannikonsertti Oravivuoren huipulla Korpilahdella 10.8.

Korpilahden Pelimannit musisoivat Struve pisteellä Oravivuoren huipulla perjantaina 10.8. klo 18. Tervetuloa!

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmien kansainvälinen esite on luettavissa

Kansainvälisessä esitteessä on esimerkkejä yrityksistä ja yhteisöistä, jotka ovat saaneet maaseuturahoitusta. Sen tarkoitus on kertoa kansainvälisille kumppaneille, millaista Leader-toiminta on Keski-Suomessa. Esitteeseen on nostettu keskisuomalaisia matkailuun liittyviä esimerkkejä, joiden myötä haluamme myös toivottaa lukijan tervetulleeksi tutustumaan maakuntamme maaseutuun.

Lue lisää


Uunituore Viestintää ja verkostoja -julkaisu on luettavissa

Viestintää ja verkostoja -julkaisu kertoo keskisuomalaisista maaseudun kehittämisen ja viestinnän onnistumisista. Tarinoita yhdistää positiivinen tekemisen meininki ja ylpeys yhteisestä maaseudusta.

Lue lisää


Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisu on nyt luettavissa

Millaiset yritykset ovat saaneet maaseuturahoitusta, ja mihin tarpeisiin? Entä mitä hyötyä rahoituksesta on ollut yrityksille? Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisusta voit lukea yrityksistä, jotka ovat kehittäneet toimintaansa maaseuturahaston avulla.

Lue lisää


Viestintää ja vaikuttavuutta seminaari Jyväskylässä 21.8.

On aika nostaa työn tulokset esille! Jotta voimme erottautua viestitulvasta, jäädä ihmisten mieleen ja ansaita kohdeyleisöjen luottamuksen, tarvitsemme vaikuttavaa viestintää. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää Viestintää ja vaikuttavuutta -seminaariin 21.8.!

Lue lisää


Kesäisiä kuulumisia

JyväsRiihen uutiskirje 3/2018 on ilmestynyt. Käy lukemassa viimeisimmät kuulumisemme!

Lue lisää


JyväsRiihen Leader-rahoituksen tilannekatsaus

Tänä vuonna JyväsRiihen käsittelyyn on jätetty yhteensä 36 tukihakemusta. Hallitus on kokouksissaan käsitellyt kaikki hakemukset. Tukea on puollettu yhteensä 29 hakemukseen, yhteensä vajaat 363 000 euroa, eli kaikki tällä hetkellä käytettävissä olevat eurot. Kesän aikana meillä on uusien hakemusten osalta käsittelytauko. Tiedotamme alkusyksystä seuraavasta hakemusten käsittelystä.

Lue lisää


18.-20.11. Hygge and Heritage -seminaari Petäjävedellä ja Korpilahdella

Lähde mukaan jakamaan kokemuksiasi maailmanperinnön, paikallisten toimijoiden ja matkailun onnistuneista yhteishankkeista.

Lue lisää


Kansainvälistä verkostoitumista Belgiassa

Maa­seu­tu­ver­kos­to­pal­ve­lut vah­ven­net­tu­na Ma­vin, Jy­väs­Rii­hen ja MMM:n edus­ta­jil­la ver­kos­toi­tui hel­mi­kuus­sa Brys­se­lis­sä toi­mi­viin kan­sain­vä­li­siin ja suo­ma­lai­siin toi­mi­joi­hin sekä Bel­gi­an Val­lo­ni­an maa­seu­tu­ver­kos­tos­sa toi­mi­viin kol­le­goi­hin.

Lue lisää


JyväsRiihen uutiskirje 2/2018 on ilmestynyt

Uutiskirjeestä pääset lukemaan mm. JyväsRiihen uudesta hallituksesta ja jäsenmaksuista. Lisäksi uutiskirjeestä löytyy mielenkiintoinen yritystarina Puukabinetista sekä muistutuksia ajankohtaisista tapahtumista, kuten Kampsu-teemahankkeen hanketreffeistä.

Lue lisää


Seuraavat