Keski-Suomen maaseutu
Hallitukset_1

JyväsRiihen uutiskirje 1/2016


JyväsRiihen ajankohtaisia

Toiminnanjohtajan terveiset

Aina ei asiat etene kuin Strömsössä. Hyvät suunnitelmat voivat romuttua, kun ei ole tarpeeksi tekijöitä. Jos työkalut eivät ole kunnossa ja kaikkiin hommiin ei ole osaamista, asiat viivästyvät.

Lue lisää

 

Yritys- ja hankeneuvonta

Yritys- ja hankeneuvontaa tekevät tällä hetkellä tiiminä Pirjo Ikäheimonen ja Leena Karjalainen. Ota yhteyttä joko sähköpostilla toimisto(at)jyvasriihi.fi tai puhelmitse Pirjo p. 040 868 1113 tai Leena p. 044 959 8500.

Lue lisää


Hankeklinikalta vinkkejä hankkeen toteuttamiseen

Tule mukaan! Ensimmäisellä klinikalla to 25.2. klo 15-18 haetaan vauhtia hankkeeseen. Aiheena ovat mm. hyväksytyn hankkeen aloitus, budjetin seuranta ja taloushallinto, hankkeen dokumentointi, viestintä ja tiedottaminen. Klinikat on tarkoitettu kaikille Leader-toiminnasta kiinnostuneille: hankeidean saaneille, hankkeita toteuttaville, hankeaihiota kehitteleville, yhdistysaktiiveille ja muillekin.

Lue lisää


Yritys- ja hanketukiin tehty ensimmäiset päätökset

Kaksi JyväsRiihen rahoittamaa yritystä on jo saanut päätöksen. Hanketukien osalta Keski-Suomessa päätöksiä on tehty muutamia ja helmikuun ensimmäisillä viikoilla päätöksen saavat JyväsRiihen vuoden 2015 touko-kesäkuussa puoltamat hankkeet.

Lue lisää


Sykettä-viestintähanke käynnistyi

JyväsRiihen hallinnoima Sykettä-viestintähanke on käynnistynyt, kun hankkeen tiedottaja Jenni Tiainen aloitti työt 18.1.

Lue lisää


JyväsRiihen hallitus osallistui koulutusristeilylle

JyväsRiihen hallituksen jäseniä osallistui Leader-koulutusristeilylle 22.-23.1. Kaksipäiväisen koulutuksen teemoina olivat mm. viestintä, laadukas hallitustyö, paikallisten strategioiden vaikuttavuus ja elinkeinoelämän kehittäminen. Päiviin sisältyi myös antoisaa yhdessäoloa ja verkostoitumista!

Lue lisää


Kimpsu-teemahankkeen alahankkeet valittu

Neljätoista hyvää hanketta eri puolilla toiminta-aluettamme saivat hallitukselta puoltavan lausunnon 21.1.2016.

Lue lisääKuva: Jenni Tiainen

Leader logo rgb jyvasriihi
Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä
Sp: toimisto(at)jyvasriihi.fi 

Hallituksen kokousaikataulu 
kevät 2016to 10.3. klo 15   HUOM! Hakemusten määräaika poikkeuksellisesti 18.2.
to 28.4. klo 15
to 16.6. klo 15


Käsittelyyn pääsevät hakemukset, jotka on jätetty vireille viim. kaksi viikkoa ennen kokousta, ja jotka sisältävät hakemuksen käsittelyyn tarvittavat tiedot ja liitteet.

Avoimet ovet 11.2. klo 10-14JyväsRiihen muutti uusiin toimitiloihin Voimala Business Parkiin (ent.Keski-Suomen talo), Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä.

Toimisto sijaitsee 1. kerroksessa, B-siivessä, eli Etelässä, niin kuin siipiä täällä nimitetään. Pääaulasta löytyy opasteet tiloihimme.


Tule tutustumaan! Meillä on avoimet ovet to 11.2. klo 10-14. 
Soita, kun olet ovella, niin tulemme avaamaan. Tervetuloa vierailulle! 

Myös muualla Voimala Business Parissa on to 11.2. avoimet ovet klo 12-16, jolloin pääsee halutessaan tutustumaan myös muuhun Voimalan toimintaan. Tutustu Jykesin sivuilta löytyvään ohjelmaan