JyväsRiihen ajankohtaista

Lisää Leader-rahaa JyväsRiihen jaettavaksi

Valtakunnallisesti 24 parhaiten työssään menestynyttä Leader-ryhmää saa lisärahoitusta maa- ja metsätalousministeriöltä. Lisäkehyksen jaossa arvioitiin ensimmäistä kertaa näin laajasti paikallisten Leder-ryhmien toiminnan vaikuttavuutta, laatua ja strategian mukaisen hanketoiminnan editymistä. Suurin kiitos ohjelman toteuttamisesta kuuluu JyväsRiihen alueen aktiivisille toimijoille.

Lue lisää


Nuoret tekijät kesätöihin ja Kalustoa kylille!

JyväsRiihi on avannut kaksi uutta teemahanketta yhdistyksille, ja hakuajat ovat joulun molemmin puolin.

Lue lisää


Kalustoa kylille ja Nuoret tekijät -teemahaut käynnistymässä

JyväsRiihi valmistee kahta uutta teemahanketta, joilla molemmilla on oma hakuaika. Molempiin haetaan toteuttajiksi kylissä toimivia yhdistyksiä. Nuoret tekijät -kehittämishankkeessa tuetaan nuorten osallistumista kylien toimintaan, ja Kalustoa kylille -investointihankkeessa tuetaan pieniä hankintoja.

Lue lisää


Visuaalinen viestintä haltuun älykännykällä -työpajat

Visuaalisen viestinnän työpajat on tarkoitettu kaikille maaseudun yhdistyksille, yrityksille, hanketoimijoille, kehittäjille ja kiinnostuneille. Työpajat järjestetään Toivakassa, Jyväskylässä, Viitasaarella ja Jämsässä.

Lue lisää


Kylässä talossa Muuramen nuorisoseurantalolla 30.10.

Kudo ja värisytä verkkoja muiden kylien kokoontumistilojen kanssa! Verkostotapaaminen kylätalo- ja kokoontumispaikkojen toimijoille Muuramessa, Karstulassa, Hankasalmella ja Keuruulla!

Lue lisää


Kysely yhdistyksille!

Olisiko yhdistyksellänne tarvetta pieniin hankintoihin, rakentamiseen tai vaikka innostusta nuoren palkkaamiseen?

Lue lisää


JyväsRiihen uutiskirje ilmestyi

JyväsRiihen syksyn ensimmäinen uutiskirje on julkistettu. Tarjolla mm. tietoa rahoitusklinikoista, hallituksen aikatauluista ja mukavia hankeuutisia!

Lue lisää


JyväsRiihen rahoitusklinikat yrittäjille ja yhdistyksille

Tule keskustelemaan omasta hankeideastasi, sen eteenpäin viemisestä ja rahoitusmahdollisuuksista JyväsRiihen rahoitusklinikoille!

Lue lisää


Luontoliikuntaa hankeretkellä

JyväsRiihen järjestämällä Kimpsu-teemahankkeen retkellä vierailtiin kolmessa kohteessa: Vesangan frisbeegolfradalla Jyväskylässä, Muuramen seurakunnan luontopolulla ja Hangasjärven retkikämpällä Korpilahdella.

Lue lisää


Retkelle mukaan!

Tule kuulemaan toteuttajien kokemuksia teemahankkeesta!

Lue lisää


Edelliset Seuraavat