Maaseutukehityksen uutispalsta

Teemahankeinfot Hankasalmella ja Konnevedellä tulossa tammikuussa

Yhteisöjen pieninvestoinnit 2 -teemahankkeen infoillat järjestetään Konnevedellä ja Hankasalmella tammikuussa, tule kuulemaan olisiko tästä tukimuodosta apua järjestösi investointien rahoitustarpeisiin!

Lue lisää


Kansainvälisyyskysely maaseudun yrityksille ja yhteisöille - vastausaikaa tammikuun loppuun

Keski-Suomen Leader-ryhmät yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa selvittävät kyselyn avulla maaseudun yritysten ja yhteisöjen kansainvälistymiseen liittyviä tiedontarpeita.

Lue lisää


Yhteisen maatalouspolitiikan uudistuksen valmistelu hyvässä vauhdissa – ehdota työpajaosallistujaa!

Euroopan unionin yhteisen maatalouspolitiikan uudistusta (CAP) valmistellaan parhaillaan. Yhteinen maatalouspolitiikka hyödyttää niin maatalousyrittäjiä, maaseudun asukkaita kuin myös maaseudun yrityksiä. Työpajoissa kerätään tarpeita ja ideoita siitä, millä EU:n yhteisen maatalouspolitiikan toimilla voitaisiin edistää suomalaisen maatalouden ja maaseudun kehittymistä uudella rahoituskaudella.

Lue lisää


Yhteisöjen pieninvestoinnit 2 alahankkeiden haku 15.11.2018-30.4.2019

Huomio yhdistystoimijat Hankasalmella, Joutsassa, Konnevedellä, Luhangassa ja Toivakassa! Toisen teemahankkeemme alahankkeiden haku on nyt avattu.

Lue lisää


Suomen Latu palkitsee kuukauden ulkoilutekona Häähninmäen ulkoiluolosuhteiden kehittämisen

Suomen Latu ry nostaa kuukausittain esiin eri puolilla Suomea, useimmiten vapaaehtoisvoimin tehtyjä hankkeita ja aloitteita, joiden tuloksena paikalliset ulkoiluolosuhteet tai -paikat ovat kehittyneet ja parantuneet merkittävällä tavalla kaikkien iloksi. Lokakuussa tämän kunnian sai Hankasalmen Latu ry ja erityisesti Häähninmäen reittejä ja ulkoiluolosuhteita kehittänyt pitkäjänteinen työ.

Lue lisää


Syyskuun uutiskirje ilmestynyt

Leader Maaseutukehityksen syyskuun 2018 uutiskirje on ilmestynyt.

Lue lisää


Haetaan maatiloja kehittämään ikäihmisten maatilapäivätoimintaa Keski-Suomessa

Etsitään Keski-Suomen alueelta maatiloja, jotka ovat kiinnostuneita ikäihmisten maatilapäivätoiminnan kehittämisestä.

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmien kansainvälinen esite on luettavissa

Kansainvälisessä esitteessä on esimerkkejä yrityksistä ja yhteisöistä, jotka ovat saaneet maaseuturahoitusta. Sen tarkoitus on kertoa kansainvälisille kumppaneille, millaista Leader-toiminta on Keski-Suomessa. Esitteeseen on nostettu keskisuomalaisia matkailuun liittyviä esimerkkejä, joiden myötä haluamme myös toivottaa lukijan tervetulleeksi tutustumaan maakuntamme maaseutuun.

Lue lisää


Uunituore Viestintää ja verkostoja -julkaisu on luettavissa

Viestintää ja verkostoja -julkaisu kertoo keskisuomalaisista maaseudun kehittämisen ja viestinnän onnistumisista. Tarinoita yhdistää positiivinen tekemisen meininki ja ylpeys yhteisestä maaseudusta.

Lue lisää


Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisu on nyt luettavissa

Millaiset yritykset ovat saaneet maaseuturahoitusta, ja mihin tarpeisiin? Entä mitä hyötyä rahoituksesta on ollut yrityksille? Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisusta voit lukea yrityksistä, jotka ovat kehittäneet toimintaansa maaseuturahaston avulla.

Lue lisää


Seuraavat