Maaseutukehityksen uutispalsta

Maaseutukehityksen Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahankkeessa 25 alahanketta

Ilmalämpöpumppu, latuhöylä, maastotallennin karttojen tekoon, äänentoistolaitteet, astiaston täydennys, videotykki, tapahtumateltta kalusteineen, esittelyvitriini, leikkipaikan leikkivälineitä....ja paljon paljon muuta pitävät sisällään saapuneet alahankehakemukset.

ihmishahmot palkki


Helmikuun loppuun päättyneeseen hakuaikaan mennessä saapui Maaseutukehitys ry:n avaamaan teemahankehakuun peräti 25 alahankehakemusta. Hakemuksia saatiin kaikista alueemme viidestä kunnasta ja hakijat ovat erilaisia harrastus-, liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuritoimintaan liittyviä yhdistyksiä.

Hakemusten yhteenlaskettu summa on 114  087,70 €. Haetut investoinnit liittyvät hakijoiden toimintaedellytysten parantamiseen ja niiden avulla saadaan alueelle joko täysin uutta toimintaa tai parannettua jo olemassa olevia toimintoja. Yhdistyskohtaisten investointien koko vaihtelee hieman yli tunannesta eurosta 9 000 euroon.

Maaseutukehitys ry:n hallitus on käsitellyt hakemuksia kokouksessaan 8.3.2017 ja kaikkia alahankkeita on esitetty puollettavaksi ELY-keskukselle. Seuraavaksi alahankkeet siirtyvät täydennysten ja tuensiirtosopimusten tekemisen jälkeen ELY -keskukseen laillisuustarkastukseen ja päätöksentekoprosessin viimeiseen vaiheeseen eli odottamaan lopullista hankepäätöstä.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Tiina Seppälä p.040 755 5115 tiina.seppala1@gmail.com
Palaa otsikoihinLeader video on valmistunut

Keski-Suomen Leader- ryhmät ovat yhdessä tehneet Viestinnästä Voimaa -hankkeen puitteissa videon, joka kertoo toiminnasta muutaman hanke-esimerkin keinoin. Videosta on olemassa myös englanniksi tekstitetty versio.