Maaseutukehityksen uutispalsta

Teemahankeinfot Hankasalmella ja Konnevedellä tulossa tammikuussa

Yhteisöjen pieninvestoinnit 2 -teemahankkeen infoillat järjestetään Konnevedellä ja Hankasalmella tammikuussa, tule kuulemaan olisiko tästä tukimuodosta apua järjestösi investointien rahoitustarpeisiin!


Rahoitusta yhteisöjen pieninvestointeihin

Leader Maaseutukehitys on käynnistänyt 15.11.2018 Yhteisöjen pieninvestoinnit 2 –teemahankkeen kokoamaan yhteen pieniä paikallisten yhteisöjen investointitarpeita omien toimintojensa kehittämiseksi. Tavoitteena teemahankkeella on parantaa paikallisia elinoloja ja viihtyvyyttä lisäämällä yhteisöjen toimintaedellytyksiä, monipuolistamalla harrastusmahdollisuuksia tai kehittämällä uutta vapaa-ajan toimintaa konkreettisten pieninvestointien kautta.

Maaseutukehityksen toimialueen (Hankasalmi, Joutsa, Konnevesi, Toivakka, Luhanka) rekisteröityneet yhteisöt ja järjestöt voivat hakea teemahankkeesta omaa alahanketta, jonka avulla hankitaan uutta erilaista toiminnallista varustusta, kuten kalustoa, astiastoa, välineistöä, koneita tai laitteita yhteiseen yleishyödylliseen käyttöön. Yksittäinen henkilö tai yritys ei voi hakea tukea teemahankkeesta. 

Alahankkeiden hakuaika on 15.11.2018- 30.4.2019. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät nettisivuilta, saat toimistolta tai kuulet seuraavissa infotilaisuuksissa:

Konnevesi ti 8.1.2019 klo 18 Konneveden kunnantalo, Konnevesi-sali 

Hankasalmi ti 15.1.2019 klo 18 Hankasalmen kunnanvirasto, yläkerran kokoushuone

Hakijoiden toivotaan olevan yhteydessä toimistolle heti ideavaiheessa eli jo ennen hakemuksen jättämistä!

Lisätietoja: Tiina Seppälä p. 040 755 5115 tiina.seppala1@gmail.com tai 

Anja Kauppinen p. 040 538 9180 anja.kauppinen@hankasalmi.fi 

www.keskisuomenmaaseutu.fi/maaseutukehitys


Palaa otsikoihin