Vesuri-ryhmän ajankohtaiset

Avoimet kylät -päivä 9.6.

Joko olet merkannut kalenteriisi 9.6.2018? Kylät ympäri Suomen ovat taas avoinna ja täynnä erilaista tekemistä kirpputoreista muotinäytöksiin, kahviloista luontokierroksiin. Avoimet kylät -päivä tarjoaa myös sinun kylällesi mahdollisuuden esitellä kylätoimintaa ihan jokaiselle.

Valtakunnallinen Avoimet kylät -päivä järjestetään neljättä kertaa 9.6.2018. Päivän aikana sadat kylät Avoimet kylätavaavat ovensa vieraille ja kutsuvat tutustumaan elämänmenoonsa. Mukana on kaikenkokoisia kyliä ympäri Suomen, ja viesti on yhteinen: ovet kylille ovat aina avoinna!

Kylätapahtumat ovat esimerkiksi kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, opastettuja luontokierroksia, lintubongausta, musiikkiesityksiä, museokierroksia. Jokaisella kylällä on omat juttunsa ja tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia.

Ilmoittaudu mukaan

Onko teidänkin kylänne jo ilmoittautunut mukaan? Avoimet kylät on tärkeä päivä: se on Suomen suurin kylätapahtuma, joka tuo mahdollisuuden esitellä kylätoimintaa ihan jokaiselle. Sellaisellekin, joka ei tiedä mikä on kylä, tai mistä erottaa kylän toisesta. Mikä olisikaan parempi tapa saada vastaus kysymykseen, kuin tulla kutsuksi kylään katsomaan?

Viime vuonna ovensa avasi 750 kylää – avataan ovia tänäkin vuonna!

Ilmoittautuminen

Keski-Suomen Kylät ry, Tanja Rämä

tanja.rama@keskisuomenkylat.fi / 0405420652


Palaa otsikoihin