Vesuri-ryhmän ajankohtaiset

Ilmoittaudu mukaan Maailmanperintö-hankkeen päätösseminaariin!

Maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin -hankkeen päätösseminaari Hygge&Heritage tarjoilee paikalliskulttuuria ja Unescon maailmanperintöä monessa muodossa Korpilahdella ja Petäjävedellä 18. - 20.11.2018. Kiipeä Oravivuorelle tai kurkista lampolaan!

Struven ketjun Oravivuoren piste Korpilahdella odottaa uusia valloittajia marraskuussa. Kansainvälisen Hygge&Heritage –seminaarin osanottajille on tarjolla paikalliskulttuuria ja Unescon maailmanperintöä monessa muodossa Korpilahdella ja Petäjävedellä 18.-20.11.2018. Kohderyhmänä ovat Unesco-kohteiden tuomasta vetovoimasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet matkailu- ja kulttuuritoimijat Suomessa ja maailmalla. 

-Paikalliset toimijat ovat tiiviisti mukana seminaarijärjestelyissä. Lähiruoka, kotoisat majoituspaikat ja savusaunan löylyt luovat seminaarille hyvät puitteet.  Paikalliset kohteet kuten lampola, kotiseutumuseo ja Unesco-kyläkoulu ovat vaihtoehtoisina tutustumiskohteina. Keski-Suomen kaksi Unescon maailmanperintökohdetta eli Struven Oravivuoren piste ja Petäjäveden vanha kirkko kuuluvat ilman muuta ohjelmaan, seminaarin tuottaja Katja Pihkasalo valottaa.

Seminaarin luennoilla ja työpajoissa perehdytään esimerkiksi uusien työkalujen ja tarinankerronnan mahdollisuuksiin markkinoinnissa. Hollantilainen alan asiantuntija Sjoerd van der Linde perehdyttää historiallisten kohteiden uudenlaiseen näkyvyyteen. Hänellä on laaja kokemus maailmanperintökohteiden  markkinoinnissa. Tarinankerronta on yksi Linden vetämän  työpajan teemoista. 

Ilmoittaudu mukaan Hygge&Heritageen 

Seminaariin osallistuu suomalaisia ja kansainvälisiä matkailu- ja maailmanperintötoimijoita sekä alan kouluttajia ja opettajia. Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille. Seminaarin viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 28.10.2018.  

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja projektipäällikkö Annamari Maukoselta, p. 0400 3492 18, annamari.maukonen@humak.fi


Palaa otsikoihin