Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Oletko sinä 17-29-vuotias tulevaisuuden tekijä?

Mikä lisäisi viihtyvyyttäsi kotipaikkakunnalla? Olisiko tarpeen tehdä jotain toisin? Oletko valmis tarttumaan tuumasta toimeen?

Lue lisää


Viisarin rahoitus

Viisarilla on vuodelle 2019 vielä jäljellä rahoitusta yritystukiin ja elinkeinollisiin hankkeisiin kuten yritysryhmähankkeisiin tai yhteistyötoimenpiteisiin. Yritykset voivat hakea tukea mm. investointeihin ja kokeiluihin.

Lue lisää


Kasvua ja vientiä puualalle -kansainvälistymistilaisuus 23.1.

Puualan yrittäjille suunnattu tilaisuus Saarijärvellä kutsuu kuulemaan kansainvälistymisen mahdollisuuksista ja rahoituksesta!

Lue lisää


Visiitti 2-teemahankkeen haku avautuu!

Viisari hakee alahankkeita eli opintomatkoja Visiitti 2 -teemahankkeeseen. Teemahankkeessa kootaan pieniä hankkeita yhteen ja hankkeen hakijana ja hallinnoijana toimii Leader Viisari.

Lue lisää


Hanketarina; Landebuusti

Äänekosken 4H-yhdistyksen Landebuusti on toiminut viidellä Äänekosken kylällä yläkoulu- ja lukioikäisten nuorten kanssa. Toiminta on ollut nuorten näköistä, heidän itsensä suunnittelemaa. Nuorten ryhmät järjestivät omalla kylällä kaikille avoimen tapahtuman.

Lue lisää


EU on valinnut Taiteen Wirtapiiri- yhteisötaidehankkeen hyvän käytännön esimerkkihankkeeksi

Pohjoisen Keski-Suomen alueella vuodesta 2016 lähtien toiminut Taiteen Wirtapiiri- hanke on huomioitu Euroopan Unionin Alue- ja kaupunkipolitiikan pääosaston toimesta.

Lue lisää


Kansainvälisyyskysely maaseudun yrityksille ja yhteisöille - vastausaikaa tammikuun loppuun

Keski-Suomen Leader-ryhmät yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa selvittävät kyselyn avulla maaseudun yritysten ja yhteisöjen kansainvälistymiseen liittyviä tiedontarpeita.

Lue lisää


Tule meille töihin!

Tulevaisuuden tekijät - hankkeen tarkoitus on ottaa nuoret mukaan kehittämään kotiseutuaan ja vahvistaa nuorten positiivista kotiseutukuvaa alueesta paikkana, joka tarjoaa mielekkään mahdollisuuden asua, elää ja tehdä töitä. Hankkeen tuloksena syntyy toimintamalli, olosuhteet ja verkostot, jonka puitteissa nuoret voivat vielä eteenpäin omia kehittämisprojekteja myös hankkeen jälkeen. Hankkeen kohderyhmänä ovat toiminta-alueen tai alueelle siteitä omaavat nuoret. Toteutuksessa tehdään yhteistyötä nuorisotoimijoiden, oppilaitosten ja yritysten kanssa ja luodaan nuorten kanssa kansainvälistä verkostoa.

Lue lisää


Viisarin syyskokous

Syyskokouksen satoa

Lue lisää


Visiitti tulee taas!

Viisarin hallitus on päättänyt varata rahoitusta Visiitti 2 -teemahankkeen toteuttamiseen. Hanke on valmisteluvaiheessa ja todennäköisesti alahankehakuun päästään alkuvuonna 2019.

Lue lisää


Seuraavat