Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

EU on valinnut Taiteen Wirtapiiri- yhteisötaidehankkeen hyvän käytännön esimerkkihankkeeksi

Pohjoisen Keski-Suomen alueella vuodesta 2016 lähtien toiminut Taiteen Wirtapiiri- hanke on huomioitu Euroopan Unionin Alue- ja kaupunkipolitiikan pääosaston toimesta.

Lue lisää


Kansainvälisyyskysely maaseudun yrityksille ja yhteisöille - vastausaikaa tammikuun loppuun

Keski-Suomen Leader-ryhmät yhdessä Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa selvittävät kyselyn avulla maaseudun yritysten ja yhteisöjen kansainvälistymiseen liittyviä tiedontarpeita.

Lue lisää


Tule meille töihin!

Tulevaisuuden tekijät - hankkeen tarkoitus on ottaa nuoret mukaan kehittämään kotiseutuaan ja vahvistaa nuorten positiivista kotiseutukuvaa alueesta paikkana, joka tarjoaa mielekkään mahdollisuuden asua, elää ja tehdä töitä. Hankkeen tuloksena syntyy toimintamalli, olosuhteet ja verkostot, jonka puitteissa nuoret voivat vielä eteenpäin omia kehittämisprojekteja myös hankkeen jälkeen. Hankkeen kohderyhmänä ovat toiminta-alueen tai alueelle siteitä omaavat nuoret. Toteutuksessa tehdään yhteistyötä nuorisotoimijoiden, oppilaitosten ja yritysten kanssa ja luodaan nuorten kanssa kansainvälistä verkostoa.

Lue lisää


Viisarin syyskokous

Leader Viisari ry:n syyskokous pidetään Kivijärvellä kunnan valtuustosalissa ti 13.11.2018 klo 18 alkaen. Kaffetta on tarjolla klo 17.30 alkaen.

Lue lisää


Viisarin syyskokous

Tervetuloa syyskokoukseen!

Lue lisää


Hanketukien hakuajat Viisarilla

Viisari haki syyskuun aikana yhdessä Keski-Suomen Ely-keskuksen kanssa hankeideoita työstettäväksi joko Viisarin tai Ely-keskuksen rahoitukseen. Kiitettävä määrä palloja lenteli ja nyt näitä ideoita työstetään siis varsinaisiksi hakemuksiksi ja hankkeet ”kilpailevat” haussa muiden hankkeiden kanssa.

Lue lisää


Pallo on teillä!

Viisari potkii liikkeelle ideoiden haun. Heitä ideat ilmaan ja kokoa lyhyt suunnitelma kehittämistarpeesta. Potkaise ideasi maaliin syyskuun aikana.

Lue lisää


Viisarin rahoitus

Viisarin rahoitusta on vuonna 2018 vielä hyvin jäljellä yritystukiin. Yritystuilla on jatkuva haku. Viisarin hallitus päätti kokouksessaan 30.8.2018 vuoden 2019 rahoituksen suuntaamisesta.

Lue lisää


Visiitti tulee taas!

Viisarin hallitus on päättänyt varata rahoitusta Visiitti 2 -teemahankkeen toteuttamiseen. Hanke on valmisteluvaiheessa ja todennäköisesti alahankehakuun päästään alkuvuonna 2019.

Lue lisää


Kalasta kahisevaa

Sisä-Suomen kalatalousryhmän toiminnan tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa toiminta-alueensa elinkeinokalataloutta. Käytännön toimenpiteitä tässä työssä ovat mm. alueen toimijoiden aktivointi, elinkeinokalataloutta palvelevan infrastruktuurin kehittäminen sekä osaamisen ja yhteistyön lisääminen.

Lue lisää


Seuraavat