Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Tule meille töihin

Haemme Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle Haemme Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle SEUTUKOORDINAATTORIA

Lue lisää


Kivijärveläiset luovat yhteistä maaseutua

Perinteiset Kukkomarkkinat ovat Kivijärven yksi isoimmista kesätapahtumista ja ne vetävät paikan päälle runsaasti markkinavieraita. Tänä vuonna Maaseudun kehittämisyhdistys Leader Viisari osallistui ensimmäistä kertaa Kivijärven Kukkomarkkinoille tarkoituksenaan päästä kohtaamaan paikallisia ihmisiä. Markkinoilla talkoissa olivat myös kaksi aktiivista Viisarin hallitusjäsentä: Erja Moisio ja Antti Urpilainen.

Lue lisää


Keski-Suomen Leader-ryhmien kansainvälinen esite on luettavissa

Kansainvälisessä esitteessä on esimerkkejä yrityksistä ja yhteisöistä, jotka ovat saaneet maaseuturahoitusta. Sen tarkoitus on kertoa kansainvälisille kumppaneille, millaista Leader-toiminta on Keski-Suomessa. Esitteeseen on nostettu keskisuomalaisia matkailuun liittyviä esimerkkejä, joiden myötä haluamme myös toivottaa lukijan tervetulleeksi tutustumaan maakuntamme maaseutuun.

Lue lisää


Uunituore Viestintää ja verkostoja -julkaisu on luettavissa

Viestintää ja verkostoja -julkaisu kertoo keskisuomalaisista maaseudun kehittämisen ja viestinnän onnistumisista. Tarinoita yhdistää positiivinen tekemisen meininki ja ylpeys yhteisestä maaseudusta.

Lue lisää


Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisu on nyt luettavissa

Millaiset yritykset ovat saaneet maaseuturahoitusta, ja mihin tarpeisiin? Entä mitä hyötyä rahoituksesta on ollut yrityksille? Yritystarinoita Keski-Suomesta -julkaisusta voit lukea yrityksistä, jotka ovat kehittäneet toimintaansa maaseuturahaston avulla.

Lue lisää


Viisarin uutiskirje 2/2018 on julkaistu!

Uutiskirjeessä kerrotaan mm. kesän loma-ajoista ja on siellä pari hyödyllistä juttua erityisesti kylille.

Lue lisää


Viestintää ja vaikuttavuutta seminaari Jyväskylässä 21.8.

On aika nostaa työn tulokset esille! Jotta voimme erottautua viestitulvasta, jäädä ihmisten mieleen ja ansaita kohdeyleisöjen luottamuksen, tarvitsemme vaikuttavaa viestintää. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää Viestintää ja vaikuttavuutta -seminaariin 21.8.!

Lue lisää


Reissuraportti: Yhteisöjen luova voima ja Suomea parhaimmillaan

Opintomatkat ovat oivallinen tapa tutustua Leader-rahoitteisiin kohteisiin, sillä usein matkat vievät sellaisiin paikkoihin, joista ei välttämättä ole kuullutkaan ja joihin ei siten muuten hoksaisi tutustua. Juuri tällaiselle opintoreissulle lähdimme lauantaina 26.5.2018, jolloin reissumme teemana olivat Taiteen Wirtapiiri -hankkeessa toteutetut yhteisötaideteokset Viitasaarella ja Pihtiputaalla.

Lue lisää


Amaze Me Leader -leiri Skotlannissa

Skotlantilainen Leader-yhdistys Dumfries & Galloway järjestää Amaze Me Leader -seikkailuleirin omalla alueellaan elokuussa, 5.-12.5.2018. Vastaava tapahtuma järjestettiin viime vuonna Saimaan ympäriajona, ja samalla vierailtiin myös Savonlinnan seudulla.

Lue lisää


Reissu Luoviin Yhteisöihin la 26.5.2018

Yhteisötaide, mitä se on? Tule, näe ja koe se itse! Yhteisötaiteilija Jaana Bombin kertoo matkan aikana teosten synnystä, toteutuksesta ja vaikutuksista.

Lue lisää


Seuraavat