Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

HAKU AUKI -ideasta hankkeeksi!

Hanketukien käsittelytauko on päättynyt, uutta saalista kerätään 7.11.2017 saakka.

Hanketukien osalta on koko alkuvuoden ollut menossa käsittelytauko. Vuoden 2018 varoihin kohdistuva hankehaku on nyt käynnissä. Rahoitus jakautuu hanketukien osalta kehittämishankkeisiin ja yleishyödyllisiin investointeihin. Hankkeita kerätään 7.11.2017 saakka, jonka jälkeen käsittelyvalmiit hankkeet käsitellään Viisarin hallituksen kokouksessa 13.12.2017. Hankkeiden rahoitusjärjestys muodostuu valintakriteerien perusteella. Tutustu valintakriteereihin täällä.

Julkinen rahoituskehys on 710 000 euroa jakautuen seuraavasti:

  • Yritystuet   200 000 €
  • Kehittämishankkeet     180 000 €
  • Yleishyödylliset investoinnit    150 000 €
  • INTO-teemahanke, pienet investoinnit (a 500-10000 €)   180 000 €

Yritystukiin ja elinkeinollisiin hankkeisiin on vielä tälle vuodelle rahoitusta jäljellä. Niitä voi hakea koko ajan. Otathan yhteyttä, kun mietit yrityksesi kehittämistä!  Leader-rahoituksen lisäksi myös muuta rahoitusta kehittämiseen. Muistetaan myös ELY-keskuksen rahoitusmahdollisuudet!

Haku tapahtuu sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelussa. Hyrrähän löytyy osoitteesta www.mavi.hyrra. Ja erinäisiä ohjeita niin Hyrrän kuin Katso-palvelun käyttöön löytyy myös sieltä. Kantsii tutustua!

Tutustu hankesuunnittelun oheisiin tästä.


Palaa otsikoihin