Viisarin ajankohtaista

Alta löydät Viisarin viimeisimmät tiedotteet ja uutiset.

Viisari toteuttaa myös itse hankkeita. Useimmat näistä ovat teemahankkeita, jotka kätkevät alleen useampia eri toimijoiden omia hankkeita. Lue lisää hankkeista sivun vasemmalta palstalta.

Viisari toimittaa omaa uutiskirjettään, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin pääset tutustumaan sivun vasemmalta palstalta.

Viisarin uutiskirjeen voit tilata itsellesi tämän lomakkeen kautta. Vinkkaa myös kaverille!


Viimeisimmät uutiset ja tiedotteet

Visiitti 2-teemahankkeen haku avautuu!

Viisari hakee alahankkeita eli opintomatkoja Visiitti 2 -teemahankkeeseen. Teemahankkeessa kootaan pieniä hankkeita yhteen ja hankkeen hakijana ja hallinnoijana toimii Leader Viisari.

Visiitti-alahankkeet voivat muodostua yhdestä tai useammasta opintomatkasta.Opintomatkat edistää hyvien käytäntöjen leviämistä alueellemme toimijoiden keskuuteen sekä tuovat uusia ajatuksia ja toimintatapoja kohderyhmilleen. Ne rohkaisevat osallistujia uusiin kokeiluihin ja oman toimintansa parantamiseen. Tavoitteellisuus on matkoissa tiiviisti läsnä, jolloin ne eroavat perinteisistä, vierailun omaisista, matkoista.

Tuen hakijoina voivat olla Viisarin alueella toimiva julkis- tai yksityisoikeudellinen yhteisö tai säätiö (mm. kunta, kehittämisyhtiö, yhdistys, järjestö, osuuskunta). Toimenpiteisiin osallistujat toimivat Viisarin toiminta-alueella.

Hakuaika on 1.1.-4.3.2019, katso tarkemmin teemahankkeen sisällöstä ja hakuohjeista täältä, Visiitti 2-hankkeen omalta sivulta.

Tule ideasi kanssa sparrattavaksi Visiitti-klinikalle

Järjestämme kaksi klinikkaa:
  • Viitasaarella Lennättimessä (Keskitie 4) ti 15.1.2018 klo 14-18
  • Saarijärvellä Viisarin toimistolla (Virastotie 2) ke 16.1.2018 klo 14-18
Tule ideasi kanssa sparrattavaksi, tai ilman ideaa. Vaarana toki on, että klinikalla käytyäsi sinulla onkin idearesepti mukanasi.
Vinkkejä saat myös tutustumalla ensimmäisessä Visiitti -teemahankkeessa rahoitettuihin alahankkeisiin täällä ja matkakuviin ja -kertomuksiin Visiitin Facebook-sivulla.Palaa otsikoihin