Viisarin yritysrahoitus

Maaseudun yritysrahoitus tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisille yrityksille: aloittaville, laajentaville ja toimintaansa kehittäville. Yritysrahoitus soveltuu laajasti eri toimialoille muun muassa investointeihin, kapasiteetin lisäämiseen ja liiketoiminnan uudistamiseen. 

Rahoitus kohdennetaan toimenpiteisiin, jotka parhaiten edistävät Viisarin paikallisen kehittämisstrategian tavoitteiden toteutumista. Tutustu tarkemmin yritysrahoituksen tukimuotoihin ja tukiehtoihin Keski-Suomen maaseudun yritysrahoitus-sivuilla

Yritysrahoitus on harkinnanvaraista tukea. Yrityksen toiminnan tulee antaa pääasiallinen toimeentulo ainakin yhdelle yrityksessä toimivalle yrittäjälle tai työntekijälle. Hakijan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt, eikä yläikärajaa ole.

Tuen edellytyksenä on, että yrityksellä arvioidaan olevan edellytykset jatkuvaan, kannattavaan toimintaan ja että tuella on olennaista merkitystä yritysten perustamiselle, kasvulle tai kehittymiselle. 

Tukea ei myönnetä, jos alalla ja paikkakunnalla on kilpailua, vaikka hakevalla yrityksellä olisikin edellytyksiä menestyä kilpailussa. Kilpailutilanne arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Yritystukea voidaan myöntää  Viisarin toiminta-alueella toimiville yrityksille (pl. Äänekosken taajama-alue). 

10-faktaa-infografiikka