Maaseutukehityksen uutispalsta

Maaseutukehityksen Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahankkeessa 25 alahanketta

Ilmalämpöpumppu, latuhöylä, maastotallennin karttojen tekoon, äänentoistolaitteet, astiaston täydennys, videotykki, tapahtumateltta kalusteineen, esittelyvitriini, leikkipaikan leikkivälineitä....ja paljon paljon muuta pitävät sisällään saapuneet alahankehakemukset.

Lue lisää


Toiminnanjohtaja vuosilomalla

Maaseutukehityksen toiminnanjohtaja Tiina Seppälä on vuosilomalla viikon 9 eli 27.2.-3.3.2017.

Lue lisää


30.1.2017 Maksatuskoulutusta tarjolla yleishyödyllisille hankkeille

Miten maksuhakemus tehdään Hyrrässä? Mitä liitteitä pitikään muistaa? Yhdistystoimijoille suunnattu koulutus neuvoo. Tähän koulutukseen voivat osallistua myös Maaseutukehitys ry:n kautta rahoitettujen hankkeiden toimijat!

Lue lisää

 

Maaseutukehityksen teemahankkeen alatoimien hakuaikaa jatkettu

Maaseutukehityksessä parhailla käynnissä olevan Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahankkeen alahankkeiden hakuaikaa on jatkettu helmikuun loppuun 2017. Muista jättää hakemus ajoissa meille!

Lue lisää


Sykettä Keski-Suomen maaseudulle -lehti on ilmestynyt

Sykettä Keski-Suomen maaseudulle -lehti on julkaistu. Lehti kertoo maaseudun yritteliäistä ihmisistä ja maaseutuohjelman mahdollisuuksista Keski-Suomessa.

Lue lisää


Maaseutukehityksen uutiskirje ilmestynyt

Maaseutukehityksen marraskuun 2016 uutiskirje on luettavissa nettisivuiltamme. Jos haluat tilata uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi, voit tehdä sen uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Lue lisää

 

Kunnittaiset hankeinfot tulossa Maaseutukehityksen alueella!

Tule mukaan kuulemaan teemahankkeen juuri avatusta alahankehausta ja muustakin ajankohtaisesta yhdistysten ja yritysten rahoitusasiasta kunnittaisiin tilaisuuksiimme.

Lue lisää


Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahanke käynnistyy

Onko yhdistykselläsi tarvetta hankkia uutta 1000-9000 euroa maksavaa kalustoa, koneita tai laitteita, kenties astiastoa tai harrastusvälineitä toimintansa kehittämiseksi tai uusien toimintojen aloittamiseksi? Jos vastasit kyllä, niin käytä hetki aikaa teemahankkeeseen tutustuaksesi. Hankehaku käynnissä Hankasalmen, Joutsan, Konneveden, Toivakan ja Luhangan kuntien alueella 1.11.2016-31.1.2017.

Lue lisää


Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa -työpaja Joutsassa 27.9.

Osaatko käyttää somea tehokkaasti markkinoinnissa? Saatko asiakkaasi sitoutumaan somen avulla? Joko olet hyödyntänyt somea tuotekehityksessä? Tule kuulemaan lisää sosiaalisen median mahdollisuuksista!

Lue lisää


Tiedoksi hankkeita suunnitteleville

Maaseutukehityksen seuraavaan kokoukseen käsittelyyn tulevat hakemukset tulee olla toimistolla tai Hyrrässä vireillä 2.10.2016 mennessä. Hankkeita suunnittelevia tahoja pyydetään olemaan yhteydessä toimiston henkilökuntaan ennen hakemuksen jättämistä, mielellään mahdollisimman pian.

Lue lisää


Seuraavat


Leader video on valmistunut

Keski-Suomen Leader- ryhmät ovat yhdessä tehneet Viestinnästä Voimaa -hankkeen puitteissa videon, joka kertoo toiminnasta muutaman hanke-esimerkin keinoin. Videosta on olemassa myös englanniksi tekstitetty versio.