Maaseutukehityksen uutispalsta

Luhangan hankeretki ti 5.9.2017 klo 16.30-20.00

Lähdetään Luhankaan! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Luhangan Tammijärvellä ja Lempäässä.

Lue lisää

 

Joutsan hankeretki la 26.8.2017

Lähde kesäretkelle Suonteen ympäri! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Joutsassa. Lähtö Joutsan matkahuollon aukiolta. Matkalla mukana Maaseutukehitys ry:n toiminnanjohtaja Tiina Seppälä. Kohteissa hanketoimijat ovat itse kertomassa hankkeistaan.

Lue lisää

 

Hankepolkaisu Joutsassa pe 18.8.2017 klo 14 alkaen

Jousan markkinoiden aikaan, markkinaperjantaina iltapäivästä, tutustutaan kuuteen eri hankekohteeseen reippaillen polkupyörillä toiminnanjohtaja Tiina Seppälän johdolla Joutsan kirkonkylän läheisyydessä. Lähtöpaikka on markkina-alueen tuntumassa rautakaupan eteläpäädyn parkkipaikalla (entisen K-supermarketin p-alue).

Lue lisää

 

Käyttökatko Hyrrä -asiointipalveluissa 17.8.-4.9.2017

Maaseutuviraston tietojärjestelmissä ja sähköisen asioinnin palveluissa on käyttökatko 17.8.–4.9.2017. Muun muassa Vipu- ja Hyrrä-asiointipalvelut eivät ole tuolloin käytettävissä.

Lue lisää


Keski-Suomi Roadshow 29.5.-9.6.2017

Kiertueella kierretään kaikki Keski-Suomen kunnat ja puhutaan reilusti landea! Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Maaseutukehityksen uutiskirje ilmestynyt

Maaseutukehityksen huhtikuun 2017 uutiskirje on luettavissa nettisivuiltamme.

Lue lisää

 

Maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arviointi käynnissä - vastaa kyselyyn

Keski-Suomen Leader-ryhmät ja Sykettä-viestintähanke ovat käynnistäneet Keski-Suomen maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arvioinnin. Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Lue lisää


Maaseutukehityksen 20-v juhlavuoden yleiskokous tulossa

Maaseutukehitys viettää vuonna 2017 juhlavuotta 20 vuotisen olemssaolonsa johdosta. Juhlavuoden vuosikokous pidetään ke 26.4.2017 klo 18 Kotiseututalo Simolassa. Tervetuloa mukaan kaikki jäsenet ja muutkin maaseudun kehittämistyöstä kiinnostuneet!

Lue lisää

 

Maaseutukehityksen Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahankkeessa 25 alahanketta

Ilmalämpöpumppu, latuhöylä, maastotallennin karttojen tekoon, äänentoistolaitteet, astiaston täydennys, videotykki, tapahtumateltta kalusteineen, esittelyvitriini, leikkipaikan leikkivälineitä....ja paljon paljon muuta pitävät sisällään saapuneet alahankehakemukset.

Lue lisää


Toiminnanjohtaja vuosilomalla

Maaseutukehityksen toiminnanjohtaja Tiina Seppälä on vuosilomalla viikon 9 eli 27.2.-3.3.2017.

Lue lisää


Seuraavat


Leader video on valmistunut

Keski-Suomen Leader- ryhmät ovat yhdessä tehneet Viestinnästä Voimaa -hankkeen puitteissa videon, joka kertoo toiminnasta muutaman hanke-esimerkin keinoin. Videosta on olemassa myös englanniksi tekstitetty versio.