Maaseutukehityksen uutispalsta

Keski-Suomi Roadshow 29.5.-9.6.2017

Kiertueella kierretään kaikki Keski-Suomen kunnat ja puhutaan reilusti landea! Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Maaseutukehityksen uutiskirje ilmestynyt

Maaseutukehityksen huhtikuun 2017 uutiskirje on luettavissa nettisivuiltamme.

Lue lisää

 

Maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arviointi käynnissä - vastaa kyselyyn

Keski-Suomen Leader-ryhmät ja Sykettä-viestintähanke ovat käynnistäneet Keski-Suomen maaseutuohjelman viestinnän, verkostojen ja vaikuttavuuden arvioinnin. Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Lue lisää


Maaseutukehityksen 20-v juhlavuoden yleiskokous tulossa

Maaseutukehitys viettää vuonna 2017 juhlavuotta 20 vuotisen olemssaolonsa johdosta. Juhlavuoden vuosikokous pidetään ke 26.4.2017 klo 18 Kotiseututalo Simolassa. Tervetuloa mukaan kaikki jäsenet ja muutkin maaseudun kehittämistyöstä kiinnostuneet!

Lue lisää

 

Maaseutukehityksen Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahankkeessa 25 alahanketta

Ilmalämpöpumppu, latuhöylä, maastotallennin karttojen tekoon, äänentoistolaitteet, astiaston täydennys, videotykki, tapahtumateltta kalusteineen, esittelyvitriini, leikkipaikan leikkivälineitä....ja paljon paljon muuta pitävät sisällään saapuneet alahankehakemukset.

Lue lisää


Toiminnanjohtaja vuosilomalla

Maaseutukehityksen toiminnanjohtaja Tiina Seppälä on vuosilomalla viikon 9 eli 27.2.-3.3.2017.

Lue lisää


30.1.2017 Maksatuskoulutusta tarjolla yleishyödyllisille hankkeille

Miten maksuhakemus tehdään Hyrrässä? Mitä liitteitä pitikään muistaa? Yhdistystoimijoille suunnattu koulutus neuvoo. Tähän koulutukseen voivat osallistua myös Maaseutukehitys ry:n kautta rahoitettujen hankkeiden toimijat!

Lue lisää

 

Maaseutukehityksen teemahankkeen alatoimien hakuaikaa jatkettu

Maaseutukehityksessä parhailla käynnissä olevan Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahankkeen alahankkeiden hakuaikaa on jatkettu helmikuun loppuun 2017. Muista jättää hakemus ajoissa meille!

Lue lisää


Sykettä Keski-Suomen maaseudulle -lehti on ilmestynyt

Sykettä Keski-Suomen maaseudulle -lehti on julkaistu. Lehti kertoo maaseudun yritteliäistä ihmisistä ja maaseutuohjelman mahdollisuuksista Keski-Suomessa.

Lue lisää


Maaseutukehityksen uutiskirje ilmestynyt

Maaseutukehityksen marraskuun 2016 uutiskirje on luettavissa nettisivuiltamme. Jos haluat tilata uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi, voit tehdä sen uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Lue lisää

 

Seuraavat


Leader video on valmistunut

Keski-Suomen Leader- ryhmät ovat yhdessä tehneet Viestinnästä Voimaa -hankkeen puitteissa videon, joka kertoo toiminnasta muutaman hanke-esimerkin keinoin. Videosta on olemassa myös englanniksi tekstitetty versio.