Maaseutukehityksen uutispalsta

Hankeretki Konnevedellä la 28.10.2017

Lähde tutustumaan useisiin eri yhdistysten toteuttamiin ja Maaseutukehityksen rahoittamiin hankekohteisiin Konnevedellä.

Lue lisää

 

Hankasalmen hankeretki 7.10.2017

Maaseutukehityksen toiminnan satoa 20 vuoden ajalta esillä Hankasalmen hankeretkellä. Tule mukaan tutustumaan moniin rahoitusta saaneisiin kohteisiin.

Lue lisää

 

Visuaalinen viestintä haltuun älykännykällä -työpaja Toivakassa 14.11.2017

Visuaalisen viestinnän työpajat on tarkoitettu kaikille maaseudun yhdistyksille, yrityksille, hanketoimijoille, kehittäjille ja kiinnostuneille. Työpajat järjestetään Toivakassa, Jyväskylässä, Viitasaarella ja Jämsässä.

Lue lisää


Toimijatapaamiset kylätaloja ja kokoontumispaikkoja ylläpitäville Hankasalmella 8.11.2017

Kudo ja värisytä verkkoja muiden kylien kokoontumistilojen kanssa! Verkostotapaaminen kylätalo- ja kokoontumispaikkojen toimijoille Muuramessa, Karstulassa, Hankasalmella ja Keuruulla!

Lue lisää


Toivakan hankeretki 30.9.2017

Lähde retkelle Toivakkaan ja Rutalahteen aidoille kylämarkkinoille! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Toivakassa ja Leivonmäen Rutalahdessa. Lähtö Konneveden matkahuollosta, kyytiin pääsee myös Hankasalmelta ja Toivakasta.

Lue lisää

 

Luhangan hankeretki ti 5.9.2017 klo 16.30-20.00

Lähdetään Luhankaan! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Luhangan Tammijärvellä ja Lempäässä.

Lue lisää

 

Joutsan hankeretki la 26.8.2017

Lähde kesäretkelle Suonteen ympäri! Maaseutukehitys ry:n 20 -vuotisen toiminnan juhlavuoden kunniaksi järjestettävä hankeretki tutustuttaa sinut useaan erilaiseen hankerahoitusta saaneeseen kohteeseen Joutsassa. Lähtö Joutsan matkahuollon aukiolta. Matkalla mukana Maaseutukehitys ry:n toiminnanjohtaja Tiina Seppälä. Kohteissa hanketoimijat ovat itse kertomassa hankkeistaan.

Lue lisää

 

Hankepolkaisu Joutsassa pe 18.8.2017 klo 14 alkaen

Jousan markkinoiden aikaan, markkinaperjantaina iltapäivästä, tutustutaan kuuteen eri hankekohteeseen reippaillen polkupyörillä toiminnanjohtaja Tiina Seppälän johdolla Joutsan kirkonkylän läheisyydessä. Lähtöpaikka on markkina-alueen tuntumassa rautakaupan eteläpäädyn parkkipaikalla (entisen K-supermarketin p-alue).

Lue lisää

 

Käyttökatko Hyrrä -asiointipalveluissa 17.8.-4.9.2017

Maaseutuviraston tietojärjestelmissä ja sähköisen asioinnin palveluissa on käyttökatko 17.8.–4.9.2017. Muun muassa Vipu- ja Hyrrä-asiointipalvelut eivät ole tuolloin käytettävissä.

Lue lisää


Keski-Suomi Roadshow 29.5.-9.6.2017

Kiertueella kierretään kaikki Keski-Suomen kunnat ja puhutaan reilusti landea! Roadshow saapuu sinne, missä on pöhinää eli toreille, kauppoihin ja kahviloihin.

Lue lisää


Seuraavat


Leader video on valmistunut

Keski-Suomen Leader- ryhmät ovat yhdessä tehneet Viestinnästä Voimaa -hankkeen puitteissa videon, joka kertoo toiminnasta muutaman hanke-esimerkin keinoin. Videosta on olemassa myös englanniksi tekstitetty versio.