Vieraskynä-blogi

Blogissa vieraskynää käyttävät maaseudun kehittäjät ympäri Keski-Suomea. Blogiteksteissä pohditaan mm. maaseudun kehittämistä, yritysrahoituksen hyödyntämistä ja ennen kaikkea nostetaan esille maaseudun kehittäjien moninaista työtä. 
Tervetuloa mukaan kirjoittajaksi!

Kala-Leader tukee kalataloutta

Sisä-Suomen kalatalousryhmä eli Kala-Leader toimii Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen maakunnissa sekä osissa Kymenlaaksoa ja Etelä-Savoa.

Lue lisää


Vetovoimaa ja kasvua maaseudusta

Keski-Suomi on maakunta, joka elää parhaillaan nousun aikaa. Yritysten liikevaihto ja osaavan työvoiman kysyntä on lisääntynyt, ja vientikin on alkanut vetää.

Lue lisää


Oma panos kotiseudun hyväksi

Pari vuotta sitten pääsin mukaan Leader-työhön ja hetkeäkään en ole asiaa katunut! Olen aina ollut kiinnostunut oman kotiseutuni kehittämisestä ja Vesurin hallituksessa voin antaa oman panokseni kotiseutuni hyväksi.

Lue lisää


Hanke-elämää – ammattina projektipäällikkö

En oikein tiedä, miten minusta tuli maaseutuhankkeiden projektipäällikkö. Ehkä pätkätyö vetoaa vaihtelunhaluuni, ehkä se vastaa tarpeeseeni oppia jatkuvasti uutta ja saada uusia haasteita.

Lue lisää


Kala-aktivaattori etsii kalahankkeita

Sisä-Suomen kalatalousryhmä eli Kala-Leader aloitti toimintansa ja minä sen aktivaattorina tämän vuoden alussa. On hyvä aika tehdä eräänlainen katsaus taaksepäin siihen, mitä on nähnyt ja kokenut.

Lue lisää


Edelliset