Yritystarinat

Yritystarinoissa esitellään keskisuomalaisia yrityksiä, jotka ovat hyödyntäneet toimintansa kehittämiseen maaseutuohjelman yritysrahoitusta.

Porealtaat toivat lisää majoittujia

LomaLeivo hankki Leader-rahoituksella porealtaat ja osoitti, että hyvin suunnitellusti jo pienilläkin investoinneilla voidaan saada paljon aikaan.

Lue lisää


Sisarusten tutti-innovaatio myötätuulessa

Karstulalainen sisaruspari halusi helpottaa arkea pienten lasten kanssa. Tuloksena on innovaatio, joka saa pohtimaan, miten ihmeessä tätä ei ole keksitty jo aiemmin!

Lue lisää


Paikalliset.fi nostaa yritysten palvelut maailmankartalle

Maailma ympärillämme digitalisoituu, ja sähköisistä sovelluksista ja palveluista on tullut arkea. Digitalisaatio on vaikuttanut voimakkaasti myös kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Viitasaari ja sen naapurikunnat ovat reagoineet tähän kehitykseen tuomalla yritysten palvelut näkyvästi verkkoon.

Lue lisää


Huoltoasemasta on moneksi

Neste Lintulahti laajentaa kolmatta kertaa kahden vuoden aikana ja palveluvalikoima kasvaa entisestään. Jo nyt huoltoasemalta löytyvät Postin ja Veikkauksen toimipisteet sekä elintarvike- ja lahjatavaramyymälä.

Lue lisää


Runkopuupaalainta viedään maailmalle

Kannonkoskelainen Fixteri Group Oy lähtee rakentamaan puupaalaimensa tunnettuutta ja myyntiä Etelä-Euroopassa sekä Etelä-Amerikassa.

Lue lisää


Ratkaisuja metallitarpeisiin modernisti ja millintarkasti

Laserkeskuksen Saarijärven toimipaikassa metalli leikkautuu ja taipuu tuotteiksi eri puolilla hallia ja tuotteita valmistuu asiakkaille monenlaisiin tarpeisiin.

Lue lisää


Havumäki Ranch tähyilee vieraita ulkomailtakin

Elämysmatkailuyritys syntyi tunnesiteestä kotipaikkaan, josta voivat nyt nauttia skeittarit ja lumilautailijat ympäri vuoden.

Lue lisää


Laserkeilain mittaa yläilmoista

Jämsän Mittaus- ja Koneohjauspalvelu hankki UAV-helikopterin, jossa on laserkeilain sekä kamera. Kyseessä on miehittämätön lennokki, jolla kuvataan ja laserkeilataan kohteita yläilmoista käsin.

Lue lisää


Keskisuomalainen hirsiosaaminen näkyy ympäri maata

Karstulassa vuodesta 1995 asti toiminut Hirsityö Heikkilä Oy on hirsirakentamisen moniosaaja, joka rakentaa uusia ja korjaa vanhoja hirsirakennuksia. Yrityksen päätuotteita ovat käsinveistetyt hirsirakennukset, kuten saunat, omakotitalot ja aitat.

Lue lisää


Videokuvaajan ura lähti liikkeelle lasketteluharrastuksesta

19-vuotias Tuomas Nurmi on muuramelainen yrittäjä, joka tekee työkseen musiikki- ja mainosvideoita toiminimensä kautta.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat