Tarinoita maaseudulta

Tarinoissa käsitellään maaseutuun ja sen kehittämiseen liittyviä hyviä käytäntöjä. Palsatalla kiinnostavia aiheita maaseutuun ja sen kehittämiseen liittyen – maaseudun yrityksistä ja yhteisöistä, kylistä, tapahtumista, työstä, maaseudun innovaatioista, oivalluksista ja arjen onnistumisista.Aitomaaseutu.fi - maaseutua yhdistävä kanava

Joko Aitomaaseutu.fi on sinulle tuttu sivusto? Jos ei vielä ole, niin nyt viimeistään kannattaa käydä tutustumassa, sillä sivusto kokoaa Keski-Suomen maaseutuasiat yhteen.

Sivustolta löytyy keskisuomalaisten maaseuturahoitusta saaneiden hankkeiden ajankohtaiset uutiset, tapahtumat, materiaalit ja yhteystiedot. Se tarjoaa tietoa myös keskisuomalaisesta ruokaketjusta, maataloudesta, maaseutumatkailusta ja -yrittäjyydestä sekä niiden kehittämisestä.


Aitomaaseutu.fi-sivusto on hyödyllinen, koska sitä seuraamalla pysyy sujuvasti ajan tasalla keskisuomalaista maaseutua koskettavista asioista. Yhteisen tapahtumakalenterin avulla vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta ja voidaan parhaimmillaan luoda yhteistyökuvioita eri toimijoiden välille. Sivusto tarjoaa maaseututoimijoille myös yhteisen julkaisufoorumin uusille tutkimustuloksille, hyville käytänteille ja toimintamalleille.


Aitomaaseutu.fi-sivuston sisällöstä päävastuussa on JAMKin hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke.


Mene sivuille täältä >>

Aitomaaseutu.fi


Palaa otsikoihin