Leader VIISARI ry - pohjoisen Keski-Suomen paikallinen LEADER -ryhmä

Leader VIISARI ry on paikallinen LEADER ryhmä, joka osallistuu alueensa kehittämiseen omien kehittämisohjelmien kautta. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia alueellaan kylä- ja asukastoiminnan edunvalvojana ja edunluojana sekä kehittää paikallista, seutukuntien välistä, kansainvälistä yhteistyötä sekä yrittäjyyden yleisiä edellytyksiä alueellaan, vahvistaa paikallista ja seudullista, alueiden välistä ja kansainvälistä aloitteellisuutta ja yhteistyöhön perustavaa kehittämistyötä sekä edistää kylä- ja asukasyhdistysten sekä alueen asukkaiden omatoimisuutta.

VIISARI voi myöntää LEADER-rahoitusta toiminta-alueensa yhteisöjen tai mikroyritysten kehittämiseen. Yhdistyksen toiminta-alueeseen kuuluu Saarijärven-Viitasaaren seutu (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari) sekä Äänekosken maaseutualueet.

Toimipisteemme sijaitsee Saarijärven kaupungintalolla. Viisarille toimitettavaa postia  voit jättää myöskin kaupungintalon neuvontapisteeseen.Yhteystiedot

Saarijärven toimisto

Sivulantie 11

43100 SAARIJÄRVI

 

Henkilöstön yhteystiedot:

 

Toiminnanjohtaja

Arja-Leena Peiponen

puh. 040 502 6173

arja-leena.peiponen(at)saarijarvi.fi


Hankesihteeri

Mari Puro

puh. 040 712 2025

mari.puro(at)saarijarvi.fi

 

Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan hankekoordinaattori (ESR, EAKR)

Anna Mikkonen

puh. 040 763 0606

anna.mikkonen(at)saarijarvi.fi